Uscător de păr cu ionizare Silk’n SILKYLOCKS, HD1PEU001

189 lei

 • Perfect pentru orice tip de păr
 • Design compact și ușor
 • Putere (2200W / 110 km/h)
 • 6 viteze, 8 trepte de încălzire
 • Ecran Smart
 • Sistem de protecție împotriva supraîncălzirii (AOPP) și sistem de încălzire echilibrată (EHD)
 • Buton de aer rece
 • Blocarea temperaturii
 • Include concentrator de aer și difuzor pentru volum
 • Cablu (1,8 m) cu buclă de agățare
 • Filtru detașabil.

USCARE ŞI ARANJARE ÎNTR-UN MOD CONFORTABIL

Silk’n SilkyLocks 2200W are un design compact, ușor și este foarte simplu de utilizat datorită ecranului Smart. Cu până la 6 viteze și 8 trepte de căldură, puteți personaliza complet uscătorul de păr.

Silk’n SilkyLocks 2200W vine cu un concentrator de aer pentru a vă îndrepta și aranja părul și un difuzor de volum pentru bucle elastice și rezistente.

Uscătorul de păr cu ionizare pentru un păr neted, strălucitor și fără încreţire! Multe uscătoare obișnuite vă pot face părul uscat și banal, în special în cazul utilizării zilnice.

Acest uscător de păr inovator cu ionizare vă permite să vă uscați și să vă aranjați mai repede părul, fără a-l deteriora. Încreţirea este eliminată, iar nivelul de umiditate al părului rămâne în echilibrul optim.

Rezultatul: şuviţe frumoase, strălucitoare și perfect aranjate în fiecare zi!

TEHNOLOGIA DE IONIZARE

Părul conține atât ioni pozitivi, cât și negativi. Dar ritualurile de îngrijire precum pieptănarea părului și uscarea acestuia provoacă descompunerea ionilor negativi. Atunci când ionii pozitivi sunt în majoritate, părul devine încreţit, uscat, deteriorat și static. Pentru a preveni acest lucru, Silk’n SilkyLocks 2200W este echipat cu tehnologia de ionizare.

În timpul uscării părului, ionii negativi sunt activaţi și răspândiți, acoperind părul și protejându-l în mod optim. Ionii negativi asigură echilibrarea părului, făcându-l moale și strălucitor.

AOPP & EHD

Dacă expuneți părul la temperaturi ridicate, acesta se poate usca sau chiar arde în cazurile extreme. Cu Silk’n SilkyLocks 2200W nu veți avea astfel de probleme!

Acest uscător de păr este echipat cu tehnologii AOPP și EHD. Tehnologia AOPP (protecție activă împotriva supraîncălzirii) garantează închiderea automată a uscătorului de păr pentru a-l proteja împotriva supraîncălzirii. După aproximativ 15 minute, poate fi reutilizat.

EHD (distribuția echilibrată de căldură) echilibrează căldura pentru a proteja părul de ardere și permite părului să se usuce mai repede.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide