Trimmer Silk’n PERFECT TOUCH, SBS1PEU001

79,90 lei

Silk’n Perfect Touch este un instrument de frumusețe care rade fără dureri, tunde și dă forma perfectă în zonele sensibile ale corpului. Dispozitivul mic, în formă de stilou, îndepărtează fără efort chiar și cele mai mici și mai deschise fire de păr, cu precizie.

Este ideal pentru a da formă sprâncenelor, pentru epilarea pe linia bikinilor, zona axilară, cea înghinală sau pentru îndepărtarea firelor de păr de pe buza superioară. Atașați pieptenele trimmer și acesta va tăia firele de păr mai lungi ale sprâncenelor  pentru a le da formă.

  • Tundeţi, radeţi și obţineţi cu precizie forma perfectă
  • Potrivit pentru părul de pe față și corp
  • Îndepărtează chiar și cele mai mici și mai deschise fire de păr din zonele sensibile
  • Fără durere, inflamaţii sau tăieturi
  • Ușor și perfect pentru călătorie
  • Cap dublu de precizie de 18mm și 8mm
  • Pieptene de tăiere de 2,5 mm și 3,5 mm
  • Include perie de curățare și baterie.

Tundeţi, radeţi și obţineţi cu precizie forma perfectă

Posibilitățile folosind Silk’n Perfect Touch sunt nesfârșite. Capul acestui instrument de frumusețe este conceput pentru a rade cu precizie; chiar și cele mai mici și mai deschise fire de păr, inclusiv firele rebele, pot fi îndepărtate cu ușurință.

Este ideal pentru a da formă sprâncenelor, pentru epilarea pe linia bikinilor, zona axilară, cea înghinală sau pentru îndepărtarea firelor de păr de pe buza superioară. Atașați pieptenele trimmer și acesta va tăia firele de păr mai lungi ale sprâncenelor  pentru a le da formă.

Fără durere, inflamații sau tăieturi

O pensetă, un aparat de ras sau un epilator? Poate părea convenabil, dar inflamația și tăieturile sunt inevitabile. Silk’n Perfect Touch folosește lame de ras din oțel inoxidabil pentru a elimina părul de pe  suprafața pielii.

Cu Perfect Touch, nici măcar nu trebuie să utilizați cremă sau gel de bărbierit! În plus, nu există nici o durere, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de folosirea Perfect Touch tot timpul.

Capul de precizie de la Silk’n Perfect Touch poate fi folosit pe ambele părți și este destinat tunsului. Partea mai mare de 18 mm este utilă pentru eliminarea părului pe suprafețe mai mari ale corpului, în timp ce partea mai mică de 8 mm este perfectă pentru eliminarea părului de pe față.

Trimmer-ul are de asemenea două fețe, ceea ce înseamnă că firele de păr pot fi tăiate la 2,5 mm și 3,5 mm.

Perfect Touch  are forma unui stilou, fiind foarte îngust și compact; se potrivește în orice geantă de mână și este ideal pentru a-l lua cu tine în călătoriile tale!

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide