Ser cu acid hialuronic Silk’n, SER1PEU001

259 lei

Acidul hialuronic este un compus natural al pielii. Acesta este capabil să reţină o cantitate mare de lichid, un aspect foarte important pentru pielea tânără. Prin urmare, ingredientul cheie al serului nostru este acidul hialuronic.

Serul hialuronic Silk’n poate fi utilizat atât în timpul cât și după tratamentul cu Silk’n FaceTite. Atunci când este utilizat în timpul tratamentului, acidul hialuronic poate fi absorbit mai ușor de piele datorită terapiei termice ale FaceTite. Acidul hialuronic va funcționa perfect ca un depozit de lichid și va oferi cele mai bune rezultate. Pielea ta va arăta instantaneu mai netedă, iar rezultatele vor dura toată ziua. Când serul este utilizat după tratament, pielea va fi hrănită intens și va avea un aspect neted și radiant.

Desigur, serul hialuronic Silk’n, poate fi folosit și în rutina zilnică de frumusețe. În acest caz, aplicați un strat subțire pe fața și gât și aplicați imediat crema de zi sau de noapte.

AVANTAJE

Cum se utilizează serul în timpul tratamentului cu Silk’n FaceTite:

În loc de Gelul Slider, aplicați un strat subțire de ser pe zona de tratament aleasă.

Utilizați cel mai înalt nivel de energie până când simțiți că serul este complet absorbit în piele.

Pielea ta va arăta instantaneu mai netedă. Aplicați imediat o cremă hidratantă.

 

Cum se utilizează serul după tratamentul cu Silk’n FaceTite:

Finalizați tratamentul FaceTite ca de obicei cu Gel Slider.

Îndepărtați orice reziduuri de gel cu un șervețel sau curățați fața cu apă.

Aplicați un strat subțire de ser pe toată fața și pe gât și masați până când se absoarbe complet în piele.

Opțional, poți folosi o cremă hidratantă imediat după.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide