Pilă electrică pentru călcâie
Silk’n MICROPEDI WET & DRY, MPW1PE3001

169 lei

CELULELE MOARTE DE PE CĂLCÂIE SUNT ELIMINATE ÎN CÂTEVA SECUNDE –  ATÂT DE PE PICIOARELE USCATE CÂT ȘI UMEDE

Pietrele ponce și pilele de metal în combinație cu creme, loțiuni și unguente, acum aparțin trecutului. Dacă suferiți de calusuri sau bătături, puteți utiliza acum un singur dispozitiv pentru a scăpa de pielea tare. Descoperă Silk’n MicroPedi Wet & Dry. Această pilă electrică pentru călcâie folosește role din micro-minerale, care elimină efectiv celulele moarte de pe călcâie.

În doar câteva secunde, pielea tare devine extrem de moale. În plus, acest dispozitiv inovator poate fi utilizat atât pe picioarele umede cât și uscate, astfel încât să îl puteți folosi atât în ​​timpul dușului cât și după.

  • Pilă electrică de călcâie pentru picioarele uscate și umede
  • Adecvat pentru utilizare la duș
  • Îndepărtează cu ușurință, în siguranță și fără durere celulele moarte de pe călcâie în câteva secunde
  • Rezultat imediat
  • Benzi de cauciuc pentru o aderență îmbunătățită
  • Se rotește de până la 46 de ori pe secundă
  • Include două role din micro-minerale rezistente la apă: Medie și Aspră
  • Role noi sunt disponibile separat
  • Funcționează cu baterii (inclus).

ELIMINĂ CELULELE MOARTE ÎN CÂTEVA SECUNDE

Silk’n a venit cu o metodă mai eficientă și mai rapidă pentru îndepărtarea celulelor moarte de pe călcâie; această metodă face ca toate celelalte forme de îndepărtare a celulelor moarte să aparțină trecutului.

Descoperiți cât de ușor este să utilizați Silk’n MicroPedi Wet & Dry. Această pilă electrică conține role din micro-minerale, care se rotesc de până la 46 de ori pe secundă. În câteva secunde, dispozitivul îndepărtează fără dureri toată pielea aspră, lăsând în urmă o piele moale, care este minunat de netedă la atingere.

PENTRU UTILIZARE PE PIELEA UMEDĂ ȘI USCATĂ

Cu designul său impermeabil, Silk’n MicroPedi Wet & Dry a fost special conceput pentru utilizarea pe picioarele uscate și umede. Dispozitivul conține role cu micro-minerale rezistente la apă, care diferă de celelalte role de tip Silk’n, ceea ce face posibilă utilizarea MicroPedi Wet & Dry în timpul dușului sau după.

FUNCȚIONEAZĂ CU BATERII

Folosirea manuală a pietrei ponce poate dura mult timp, iar rezultatele sunt minime. Un avantaj major al tehnologiei Silk’n MicroPedi Wet & Dry este că acesta este un dispozitiv electric, iar rolele din micro-minerale ale acestuia se rotesc 360 de grade, de până la 46 de ori pe secundă. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să mutați dispozitivul pe talpa piciorului și să vă bucurați de pedichiura de acasă. MicroPedi Wet & Dry funcţionează cu două baterii AA.

INCLUDE 2 ROLE CU MICRO-MINERALE REZISTENTE LA APĂ

Silk’n MicroPedi Wet & Dry este livrat cu două role cu micro-minerale rezistente la apă, standard: gri închis (mediu) și negru (aspru). Role noi pot fi achiziționate separat.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide