Periuţă de dinţi electrică
Silk’n SONIC SMILE, SS1PEUW001

349 lei

Pentru dinți deosebit de curați și mai albi, secretul este Silk’n SonicSmile. Această periuță de dinți inovatoare, vă perie dinții mult mai bine decât o periuță de dinți manuală obișnuită și este mai eficientă decât cele mai multe perii electrice de pe piață.
  • Perie de dinți Sonic pentru dinți mai curați și mai albi
  • Rezultate rapide când este utilizată timp de cel puțin 4 minute pe zi
  • 31.000 rotaţii pe minut
  • 5 setări: albire, curăţare, lustruire, masaj și study
  • Cronometru inteligent de intervale
  • Autonomie de până la trei săptămâni într-o singură încărcare
  • Rezistenţă la apă (IPX7): adecvat pentru utilizarea în duș și baie
  • Indicator de încărcare
  • Include două capete de perie.
Caracteristicile inteligente ale SonicSmile promovează sănătatea și igiena dentară. Elimină efectiv placa dentară, îngrijeşte gingiile și dinții sunt vizibil mai albi.

Acum puteți experimenta cea mai bună igienă orală folosind cea mai recentă tehnologie avansată!

Silk’n SonicSmile asigură o sănătate orală excelentă și este mai eficientă decât periajul manual deoarece curăță optim spațiul dintre dinți și gingie. Periuța de dinți sonică vă garantează gingii mai sănătoase și dinți mai albi. Testele au arătat că obţineţi acest rezultat dacă utilizați SonicSmile timp de cel puțin 4 minute pe zi; 2 minute dimineaţa și 2 minute seara.

SonicSmile produce 31.000 de mișcări ale periilor pe minut, eliminând astfel mai multă placă bacteriană decât o periuță de dinți manuală şi reduce depunerile de tartru în timp.

Dinții dumneavoastră se vor simți deja mult mai curați după prima utilizare!

Ce este Silk’n Sonic Smile?

Silk’n Sonic Smile este o periuță de dinți sonică, pentru dinți deosebit de curati si mai albi. Elimină efectiv placa dentară, îngrijește gingiile și dinții devin vizibil mai albi.

De ce aș alege o periuță de dinți sonică?

Studiile arată faptul că o periuță de dinți sonică este capabilă să curețe dinții mult mai bine decât o periuță de dinți manuală. O periuță de dinți sonică creează vibrații, stimulând fluidele (precum saliva și pasta de dinți) în zonele dintre dinți și sub linia gingiilor, rezultând dinți mai curați. Mulți utilizatori ai unei periuțe de dinți sonice spun că dinții lor se simt mai curați și arată mai albi. În plus, multe persoane consideră că este dificil să periezi dinții cu o periuță de dinți manuală timp de 2 minute, chiar dacă acest lucru este recomandat de medicii dentiști din întreaga lume. Cu o periuță de dinți sonică periajul durează mai mult, fiind mai convenabil.  Mulți dintre noi, de asemenea, perie excesiv dinții atunci când folosesc o periuță obișnuită, ceea ce poate afecta gingiile.

În plus, utilizând o periuță de dinți manuală, se pot efectua doar câteva sute de mișcări pe minut, mult sub numărul de mișcări realizate de periuțele sonice. Mulți dentiști recomandă trecerea la periajul electric, întrucât oferă mai multe avantaje.

Cu ce diferă o periuță de dinți care are un cap de perie rotund?

Există două tipuri de periuțe de dinti electrice pe piață: cele care au capul de perie rotund și cele care au capul de perie alungit. Capul de perie rotund efectuează de obicei o mișcare rotativă și pulsatorie, făcând posibilă curățarea individuală a fiecărui dinte. Capul alungit al Sonic Smile este diferit. Această periuță de dinți are peri lungi care efectuează o mișcare înainte și înapoi (sonică), curățând dinții în profunzime. Capul periei noastre are forma capului de perie manual și este conceput pentru a curăța în mod similar dinții.

Câte setări are?

Sonic Smile are 5 setări: albire, curățare, lustruire, masaj și study. Funcția de albire este pentru dinți mai albi și pentru reducere petelor dentare. Curățare este cea mai recentă tehnologie pentru îndepărtarea plăcii dentare și este potrivită pentru dinți și gingii sensibile. Funcția de lustruire vă lustruiește dinții, iar cea de masaj oferă gingiilor un masaj delicat, îmbunătățind sănătatea acestora. În cele din urmă, puteți utiliza setarea study pentru a vă obișnui cu periajul electric.

Câte vibrații produce?

Sonic Smile are 31 000 de vibrații ale perilor pe minut.

De câte ori pot folosi Sonic Smile după o încărcare completă?

Când este utilizată timp de 2 minute, de două ori pe zi, poate fi utilizată timp de până la 3 săptămâni cu o singură încărcare (16 ore).

Care este rolul timer-ului?

După fiecare 30 de secunde periuța indică automat că puteți trece la curățarea următoarei secțiuni ale gurii. Această funcție vă ajută să curățați următoarea secțiune la fel de bine ca pe cea precendetă și pentru aceeași perioadă de timp. După 2 minute – timpul de periere recomandat de dentiști, Sonic Smile se oprește automat, astfel încât să știți că sesiunea de periaj este gata.

Funcționează cu baterii?

Nu, Sonic Smile nu funcționează cu baterii. Este încărcată prin intermediul suportului de încărcare inclus în pachet.

Pot cumpăra capete noi de rezervă?

Da, capete de rezervă pot fi achiziționate de pe www.silkn.ro. Sonic Smile are capete de perie care se decolorează, astfel încât să știți când este momentul să le înlocuiți.

O pot utiliza în duș sau cadă?

Da, Silk’n Sonic Smile este rezistentă la apă. Poate fi utilizată în timpul dușului sau în cadă.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide