Perii de rezervă moi de silicon pentru Silk’n SONIC CLEAN, SCR2PEUSP001

49 lei

Aveți pielea sensibilă și doriți să vă curățați pielea cât mai delicat posibil?

Încercați periile de rezervă moi din silicon Silk’n. Aceste perii de silicon au fost proiectate special pentru tipul de piele sensibil.

  • Perii moi de silicon
  • Dezvoltate special pentru pielea sensibilă
  • O curățare facială optimă
  • Îndepărtează toate impuritățile și machiajul cu cea mai mare ușurință
  • Acoperiți cu ușurință fiecare centimetru de pe față
  • Potrivit pentru utilizare cu Silk’n SonicClean și Silk’n SonicCleanPlus
  • Conținutul pachetului: două perii moi de silicon
Datorită mișcărilor de curățare a feței cu vibrații, fața dumneavoastră va fi curățată cu atenție, în adâncimea porilor, pentru a elimina toate impuritățile și reziduurile. Periile elimină cu până la 6 ori mai mult machiaj decât curățarea manuală, fiind în același timp delicate cu pielea. Având o formă compactă, rotundă, utilizând peria moale puteți ajunge în mod optim la fiecare centimetru de pe față. Rezultatul este o piele perfect curată, care arată radiant și se simte la fel de netedă ca și mătasea!

Compatibil cu:

Periile de rezervă moi Silk’n sunt potrivite pentru dispozitivele de curățare facială: Silk’n SonicClean, Silk’n SonicCleanPlus. Silk’n recomandă să nu așteptați prea mult timp pentru a vă înlocui periile.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide