Perii de rezerva normale pentru Silk’n SONIC CLEAN, SCR2PEUW001

49 lei

Este timpul să înlocuiți peria aparatului dumneavoastră Silk’n? Încercați peria normală. Periile obișnuite de microfibră sunt perii originale, care vin împreună cu dispozitivul dvs. și pot fi folosite pentru a le înlocui pe cele vechi. Acestea sunt concepute special pentru pielea normală și grasă. Datorită mișcărilor dvs. rotative, fața dvs. va fi curățată temeinic, până în adâncimea porilor, pentru a îndepărta toate impuritățile.

  • Perii normale din microfibră
  • Speciale pentru pielea normală până la cea grasă
  • Curățare facială optimă
  • Îndepărtează fără efort toate impuritățile
  • Îndepărtează cu până la 6 ori mai mult machiaj decât curățarea manuală
  • Acoperă cu ușurință fiecare centimetru de pe față
  • Potrivit pentru toate dispozitivele de curățare facială Silk’n
  • Conținutul pachetului: 2 perii normale din microfibră.

Periile elimină până la de 6 ori mai mult machiaj faţă de curățarea manuală, fiind în același timp delicate cu pielea. Având o formă compactă, rotundă, puteți ajunge în mod optim la fiecare centimetru de pe față. Rezultatul este o piele perfect curată, care arată radiant și se simte la fel de netedă ca și mătasea!

Compatibil cu:

Periile cu microfibre normale Silk’n sunt potrivite pentru toate dispozitivele de curățare facială: Silk’n SonicClean, Silk’n SonicCleanPlus și Silk’n DualClean. Silk’n recomandă să nu așteptați prea mult timp pentru a vă înlocui periile.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide