Perie curățare facială
Silk’n Pure Deluxe, SCPL1PE3001

399 lei

Aveti cosuri, puncte negre, pori mariti sau reziduuri de machiaj pe care nu le puteti indeparta complet?

Daca ati raspuns afirmativ la cel putin una din problemele tenului, incercati o curatare faciala profesionala cu Silk’n Pure. Aceasta perie de curatare va curata instantaneu pielea si elimina impuritatile.

Functiile vibratii si pulsatii fac diferenta. Dupa utilizare, tenul se va simti elastic si radiant. Silk’n Pure elimina pana la 6 ori mai mult machiaj* decat curatarea manuala, reducand astfel considerabil riscul de iritare.

Silk’n Pure Deluxe este versiunea de lux a periei Silk’n Pure si vine cu cateva accesorii noi. Capetele de perie (Normala si Moale) incluse ofera o curatare intensa a tenului in fiecare zi, dar vesiunea Deluxe adauga ceva suplimentar in rutina dvs. de frumusete si ingrijire. Aceasta perie de curatare faciala, este ideala pentru calatorii. In plus, Silk’n Pure Deluxe este complet rezistenta la apa, astfel incat poate fi folosita la dus sau in timp ce faceti baie.

  • Curățare facială profesională pentru uz zilnic
  • Îndepărtează de 6x mai mult machiaj decât o curățare manuală
  • Minimizează porii măriți
  • Îmbunătățește absorbția cremelor și loțiunilor nutritive
  • Funcții de vibrație și pulsare cu două setări de intensitate
  • Rezistentă la apă, potrivită pentru duș și baie
  • Oprire automată după 1 minut
  • Include suport pentru perie și două perii, normală și moale
  • Reîncarcabilă, poate fi utilizată de până la 50 de ori cu o singură încărcare.

Curățarea zilnică pentru o piele radiantă

Saloanele estetice folosesc deseori echipamente profesionale pentru a curăța tenul, dar de acum înainte puteți face acest lucru în confortul casei folosind Silk’n Pure. Acest dispozitiv de curățare facială îndepărtează toate impuritățile de pe fața dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Periile curăță profund porii fără a vă irita pielea și minimizează porii măriți. Silk’n Pure este potrivit pentru curățarea zilnică, atât dimineața, cât și seara.

După ce ați folosit peria, pielea va fi vizibil mai echilibrată, strălucitoare și revigorată. Și pentru că pielea dumneavoastră este profund mai curată, va fi capabilă să absoarbă cremele și loțiunile mai eficient.

FUNCȚII DE VIBRAȚIE ȘI PULSAȚIE CU DOUĂ SETĂRI DE INTENSITATE

Silk’n Pure are 2 funcții: funcția de vibrații și cea de pulsații.

Funcția de vibrație elimină impuritățile și reziduurile de machiaj și curăță bine pielea. Prin urmare, se asigură că particulele de murdărie sunt extrase din pori prin vibraţii și pot fi îndepărtate.

Pulsațiile permit periei să pătrundă și să maseze pielea în timpul curățării, oferindu-i un aspect revigorat după o zi obositoare. Ambele funcții sunt disponibile cu două setări: viteză mică și mare.

REZISTENT LA APĂ

Multe perii faciale de pe piață nu sunt pe deplin impermeabile și pot fi folosite numai la duș.

Silk’n Pure este complet impermeabil, astfel încât apa nu poate pătrunde. Poate fi utilizat cu ușurință atât sub duș, cât și în baie. Puteți combina rutina zilnică de curățare a feței cu restul corpului, astfel încât veți fi gata și mai repede!

Silk’n Pure vine cu două perii: o perie obișnuită pentru pielea normală și o perie moale pentru pielea sensibilă. Vă recomandăm să înlocuiți periile la fiecare trei luni, astfel încât să aveți întotdeauna o igienă perfectă în procesul de curățare facială.

SUNTEȚI GATA ȘI MAI REPEDE DATORITĂ TIMPULUI DE OPRIRE AUTOMAT

Curățarea feței nu trebuie să dureze mult. Silk’n Pure are un temporizator inteligent care se oprește automat după 1 minut, permițându-vă să știți când tratamentul este .

Fața poate fi împărțită în șase zone: fruntea, nasul, bărbia, obrazul stâng, obrazul drept și gâtul. Silk’n Pure poate curăța cu atenție fiecare zonă în 10 secunde. Dispozitivul se oprește automat după 1 minut și ați terminat.

Datorită acestei funcții, nu va trebui niciodată să petreceți prea mult timp în rutina dvs. de îngrijire, fie dimineața, fie seara. Într-un singur minut obțineți o piele strălucitoare.

 
Un alt avantaj important este că puteți folosi Silk’n Pure de până la 50 de ori cu o singură încărcare! Cu Silk’n Pure, economisiți cu adevărat costurile energiei.

Sunteți gata să vă curățați tenul? Umeziți peria Silk’n Pure cu apă călduță, aplicați o cantitate mică de loțiune de curățare facială pe perie, alegeți una dintre funcții și aplicați peria pe față. Clătiți apoi fața cu apă, uscați cu un prosop și aplicați crema hidratantă preferată.

Aruncați o privire în fața oglinzii: veți fi uimită de pielea frumos strălucitoare. Silk’n Pure, modalitatea ideală de a începe și de a vă încheia ziua!

Ce este Silk’n Pure?
Silk’n Pure este o perie electrică de curățare facială care oferă o curățare delicată a pielii. Îndepărtează rapid și fără efort impuritățile și urmele de machiaj. Vine însoțită de o perie normală și o perie moale.
De ce aș alege o perie electrică de curățare facială?
Atunci când îți curăți tenul și îndepărtezi machiajul manual, pielea nu este curățată complet. Urmele de machiaj rămân prezente în pori. Pure este diferită. Îndepărtează de 6 ori mai mult machiaj decât curățarea manuală și îți oferă un tratament de curățare în profunzime.
În ce zone poate fi folosită?
Poate fi folosită pe frunte, nas, bărbie, obraji și gât.
Cum se utilizează?
Umezește-ți fața cu apă călduță și procedează la fel cu peria. Aplică o cantitate mică de gel de curățare facială; poți folosi orice tip de gel de curățare preferi. Pornește dispozitivul și deplasează-l ușor pe fiecare zonă a feței, cu mișcări circulare în sus. Curăță fiecare zonă (fruntea, nasul, bărbia, obrazul stâng, obrazul drept, gâtul) cel mult 10 secunde.
O pot utiliza în timpul dușului sau în timp ce fac baie?
Da, Silk’n Pure este rezistentă la apă. Poate fi utilizată sub duș sau în cadă.
Câte setări are?
Dispozitivul are o funcție de vibrații și una de pulsații, fiecare cu 2 setări de intensitate (mică și mare).
Cât timp durează o curățare?
Un tratament de curățare va dura nu mai mult de 1 minut. Pure are un temporizator de oprire automat care permite dispozitivului să se închidă după 1 minut, indicând încheierea tratamentului de curățare.
De câte ori pot utiliza Silk’n Pure cu o singură încărcare?
Peria de curățare poate fi utilizată de până la 50 de ori cu o singură încărcare.
Funcționează cu baterii?
Nu, Pure nu funcționează cu baterii. Este livrată împreună cu un adaptor care încarcă aparatul în câteva ore. La o încărcare completă, poate fi utilizată de 50 de ori.
Este potrivită pentru utilizarea zilnică?
Da, este suficient de delicată pentru utilizarea zilnică. Cu toate acestea, nu recomandăm utilizarea mai mult de 2 ori pe zi.
Pot cumpăra perii de rezervă?
Da, perii de rezervă pot fi achiziționate de pe www.silkn.ro
Am pielea sensibilă. Sunt disponibile perii moi?
Da, se pot achiziționa perii moi și extra moi de pe www.silkn.ro sau de la parteneri.

 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide