Perie curățare facială
Silk’n FRESH, FR1PEU001 

699 lei

 • Perie de curățare facială 2 în 1 cu rezervor integrat pentru gelul de curățare a feței
 • Distribuie la fiecare tratament cantitatea potrivită de gel de curățare
 • Gelul de curățare introdus este suficient pentru aproximativ 30 de tratamente
 • Noua tehnologie patentată 360 Vibration – pentru o curățare mai intensă și mai profundă a pielii
 • Îndepărtează până la de 6x mai mult machiaj decât curățarea manuală

Curățarea zilnică pentru o piele radiantă

 • Minimizează porii
 • Stimulează microcirculația
 • Îmbunătățește absorbția cremelor și loțiunilor de îngrijire a pielii
 • Ideal pentru călătorii; nu este nevoie să împachetați separat și un gel de curățare
 • Rezistent la apă, potrivit pentru duș și baie
 • 2 moduri integrate: vibrații și pulsații cu două setări de viteză
 • Se oprește automat după 1 minut
 • Reîncărcabilă, până la 50 utilizări la o încărcare completă
 • Include suport pentru perie/stand de încărcare și 2 capete de perie, Normală și Moale

Tehnologie patentată 360 Vibration

 

Silk’n Fresh curăță în profunzime pielea și elimină până la de 6x mai mult machiaj decât curățarea manuală. Acest lucru se datorează tehnologiei brevetate 360 Vibration. Această tehnologie combină mișcări vibrante cu rotații micro.

În timp ce peria realizează mișcări verticale și elimină impuritățile din pori, în același timp acestea realizează și micro rotații de 360 de grade pentru a îndepărta impuritățile. În plus, mișcările asigură stimularea microcirculației. Rezultatul final este o piele curățată în profunzime, moale și radiantă.

2 MODURI:  VIBRAȚII ȘI PULSAȚII CU 2 SETĂRI DE VITEZĂ

Silk’n Fresh are un mod de vibrații și unul de pulsații. Cu ajutorul modului de vibrații utilizat constant, pielea dumneavoastră este curățată în profunzime. Modul de pulsații permite periei să facă mișcări de masaj, ceea va relaxa pielea și muschii faciali. Funcția este recomandată atât dimineața, dar și după o zi obositoare și lungă. Atât modul vibrații, cât și cel de pulsații au setări de viteză ridicată și scazută.

100% REZISTENT LA APĂ

Cele mai multe perii de curățare facială nu sunt 100% rezistente la apă. Dar Silk’n Fresh este! Deci, puteti utiliza dispozitivul în timp ce faceți duș sau baie. Combinați ambele rutine de curățare și economisiți foarte mult timp.

Cum ar fi dacă gelul de curățare a feței ar ieși din peria de curățare la o simplă apăsare de buton? Peria de curățare Silk’n Fresh permite acest lucru! Cu această invenție minunată, nu este nevoie să utilizați o loțiune sau un săpun lichid de curățare a feței separat.

Pur și simplu umpleți rezerva special integrată cu loțiune de curățare și sunteți gata. Apăsați butonul și cantitatea potrivită de loțiune iese automat din perie. Experimentați un mod complet nou de curățare a feței!

OPRIRE AUTOMATĂ DUPĂ 1 MINUT
Fața poate fi împărțită în 6 zone: fruntea, nasul, bărbia, obrazul stang, obrazul drept și gâtul. Silk’n Fresh poate curăța în profunzime fiecare zonă în 10 secunde. Timerul inteligent oprește automat dispozitivul după 1 minut, marcând sfârșitul tratamentului. Deci, puteti fi siguri că nu depășiți timpul ideal de curățare.

PENTRU PIELEA NORMALĂ ȘI SENSIBILĂ
Silk’n Fresh vine cu 2 capete de perie. Peria normală este potrivită pentru tenul normal. Peria moale are peri mai lungi, mai moi și este potrivită pentru pielea sensibilă. Atunci când periile trebuie înlocuite, puteți comanda noi capete de perie pe site-ul Silk’n. Din motive de igienă, vă sfătuim să inlocuiți capetele periilor la fiecare 3 luni.

Întrebări Frecvente

Ce este Silk’n Fresh?
Silk’n Fresh este o perie electrică 2 in 1 de curățare facială, cu un rezervor integrat pentru gelul de curățare a feței. Curăță într-un mod delicat pielea și elimină impuritățile și reziduurile de machiaj cu ușurință, în timp ce distribuie gelul tău de curățare preferat. Vine însoțită de o perie normală și una moale.
De ce aș prefera o perie electrică de curățare a tenului?
În momentul în care vă curățați tenul și îndepărtați machiajul manual, pielea nu este curățată în profunzime. Există urme de machiaj rămase în porii pielii. Silk’n Fresh este diferită: îndepărtează de 6x mai mult machiaj față de curățarea manuală și îți oferă un tratament de curățare în profunzime.
De ce este unică această perie de curățare facială?
Silk’n Fresh este un dispozitiv unic. Are un rezervor integrat pentru gel de curățare, care îți permite să introduci gelul de curățare preferat. Prin apăsarea unui simplu buton, cantitatea de gel necesară va ieși automat. În acest mod nu vei avea nevoie de o loțiune separată de curățare a feței, peria fiind perfectă pentru utilizarea atât acasă, cât și în călătorii.
Pe ce zone poate fi folosită?
Stropește-ți fața cu apă călduță și apoi umezește peria de curățare a dispozitivului. Apasă butonul rezervorului (cel din partea superioară) pentru a emite cantitatea necesară de gel de curățare. Deschide dispozitivul și glisează-l ușor pe fiecare zonă a feței, utilizând o mișcare circulară. Curăță fiecare zonă (fruntea, nasul, bărbia, obrazul stâng, obrazul drept, gâtul), nu mai mult de 10 secunde fiecare zonă.
Pot folosi peria în duș sau cât timp fac baie?
Da, Silk’n Fresh este rezistentă la apă și poate fi folosită în timpul dușului sau băii.
Câte setări are?
Dispozitivul are o funcție de vibrație și una de pulsație, ambele cu câte 2 setări de viteză.
Cât timp durează un tratament de curățare?
O curățare a tenului nu va dura mai mult de 1 minut. Fresh are funcția de oprire automată care permite dispozitivului să se închidă automat după 1 minut, indicând încheierea tratamentului. Această funcție are rolul de a asigura faptul că timpul maxim necesar unui tratament nu va fi depășit, prevenind astfel iritarea pielii.
Ce cantitate de gel de curățare poate fi introdusă în rezervor?
Rezervorul are capacitatea de a asigura cantitatea necesară de gel pentru 30 de tratamente.
De câte ori pot folosi Fresh cu o singură încărcare?
Acest dispozitiv poate fi folosit de până la 50 de ori cu o singură încărcare.
Funcționează cu baterii?
Nu, Fresh nu funcționează pe bază de baterii. Vine însoțit de un stand de încărcare, care asigură încarcarea completă în câteva ore.
Este potrivită pentru utilizarea zilnică?
Da, peria este suficient de delicată pentru utilizarea zilnică. Cu toate acestea, îți recomandăm să nu o utilizezi de mai mult de 2 ori pe zi.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide