Oglinda cosmetica dubla cu iluminare LED Silk’n MirrorLumi, MLU1PEU001

329 lei

Silk’n MirrorLumi este o oglinda cu iluminare LED care poate fi folosita in pozitie verticala sau in mana. Oglinda are doua fete si emite doua tipuri de lumina. O parte a oglinzii mareste o singura data, iar cealalta parte mareste de 5 ori.
Partea normala este foarte utila pentru stylingul parului si pentru aplicarea produselor de ingrijire a pielii. Partea de marire este perfecta pentru aplicarea/ indepartarea machiajului sau pentru epilare.

Chiar si cele mai mici defecte sau fire de par sunt vizibile dintr-o privire. Cele doua tipuri de lumina (lumina naturala si lumina puternica) fac posibila vizualizarea si mai clara. MirrorLumi reflecta frumusetea dvs. in cel mai bun mod posibil.

  • Perfecta pentru coafare, aplicarea machiajului sau epilare
  • Poate fi folosita atat in pozitie verticala, cat si in mana
  • Amplificare fata-verso: 1x (normala) si 5x (marire de 5 ori)
  • Doua margini diferite de lumina: lumina naturala si lumina puternica
  • Timer care opreste automat lumina dupa 15 minute
  • Include incarcator (baza suport)
  • Oglinda poate fi incarcata wireless prin intermediul incarcatorului inclus
  • Include incarcator USB si cablu micro USB pentru incarcarea bazei
  • Dimensiuni: 263 x 132 x 28 mm (oglinda); 135 x 105 x 78 mm (picior)
Ati uitat sa opriti lumina cu LED? Nu e nici o problema. MirrorLumi are un cronometru inteligent care opreste automat lumina dupa 15 minute.
Silk’n MirrorLumi functioneaza fara baterii. Dezavantajul bateriilor este ca lumina devine mai slaba, deoarece bateriile isi pierd din capacitate. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu o priza electrica.

MirrorLumi este usor de incarcat utilizand incarcatorul inclus si incarcatorul USB care il insoteste. Pur si simplu incarcati incarcatorul inclus (baza oglinzii), plasati oglinda in suport si aceasta se va incarca automat.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide