Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/silkn/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2146
Luna noiembrie este luna pink în care te invităm să-ți descoperi frumusețea! Partea a II-a
 

Luna noiembrie este luna pink în care te invităm să-ți descoperi frumusețea! Partea a II-a

 

 

 

NEWS
15.11.2018

Ca femeie, ești în căutarea unor produse de îngrijire care să se plieze perfect pe nevoile tale și care să îți satisfacă exigențele.

Oglinda
Este un accesoriu pe care-l folosim zilnic și este atât de util în rutina noastră. O oglindă performantă te ajută să obții cu ușurință machiajul sau coafura pe care ți-o dorești. Cele două tipuri de lumină LED, caldă și rece, dar și mărirea de 5x te ajută să vizualizezi fiecare detaliu, pentru un rezultat perfect.
Descoperă cele două oglinzi din gama Silk’n:

1. Silk’n Mirror Lumi

 

Părul

Este important să alegem cu grijă aparatele de îngrijire a părului, pentru a evita pe cât posibil distrugerea și pierderea echilibrului natural al firului de păr.

Placa de păr

Cu o tehnologie nouă: Infraroșu – care acționează ca o saună, distribuind căldura din interiorul firului de păr către exterior, placa de păr Silk’n GoSleek îndreaptă perfect părul, fără a-l deteriora.

Materialul din care este produsă placa are o mare influență asupra rezultatului final. Plăcile cu înveliș ceramic sunt foarte fine, astfel încât părul să nu se agațe, rupă sau să se deterioreze atunci când îl îndrepți. Acest lucru reduce considerabil timpul petrecut pentru îndreptarea părului.

Silk’n Go Sleek

Uscător de păr

Ne putem bucura de un păr neted și strălucitor cu uscătorul Silk’n SilkyLocks. Multe uscătoare obișnuite îți pot usca părul excesiv, în special în cazul utilizării zilnice.

Acest uscător de păr inovator cu ionizare îți permite să îți usuci și să îți aranjezi mai repede părul, fără a-l deteriora. Încrețirea este eliminată, iar nivelul de umiditate al părului rămâne în echilibrul optim. În timpul uscării părului, ionii negativi sunt activați și răspândiți, acoperind părul și protejându-l în mod optim. Ionii negativi asigură echilibrarea părului, făcându-l moale și strălucitor.

Silk’n SilkyLocks

Epilatoare cu tehnologie HPL și eHPL

Aproximativ 59 de zile din viața unei femei sunt dedicate epilării. Tehnologia a avansat și acum e mult mai simplu să scăpăm de părul nedorit, fără durere și la un preț rezonabil.

Tehnologia HPL ™ (Home Pulsed Light) este utilizată în întreaga lume pentru a îndepărta părul nedorit. Tehnologia a facut obiectul a numeroase studii clinice, iar dermatologii de vârf confirmă că este o modalitate sigură, ușoară și eficientă de îndepărtare a părului într-un mediu obișnuit, casnic.

Silk’n Jewel are un design complet diferit față de dispozitivele HPL asemănătoare de pe piață. Are un singur buton, pe care îl puteți utiliza pentru a porni/opri aparatul sau pentru a comuta la un alt nivel de putere, ceea ce face ca sesiunile de epilat să dureze foarte puțin.

Descoperă avantajele fiecărui model de epilator:

1. Silk’n Jewel

Silk’n Glide Unisex

Silk’n Motion

Silk’n Glide Xpress

Silk’n Satin Glow

Silk’n Infinity

 

Și pentru că urmează perioada cadourilor, avem pregătite pentru tine promoții speciale. Te invităm să le descoperi atât online pe: Softcare, Altex, eMAG, Elefant, Cel sau offline, în magazinele Altex.

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să te abonezi la Newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile:

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide