Îți prezentăm Silk’n Revit Prestige: microdermabraziunea profesională

 

 

 

   

NEWS
12.03.2019
Descoperă puterea unui aparat de microdermabraziune cu particule de diamant în confortul casei tale cu Silk’n Revit Prestige. Nou în gama Silk’n, acest kit ușor de utilizat “all-in-one” este aparatul perfect de microdermabraziune care te ajută să obții o piele mai frumoasă.

Fermitate și revitalizare în doar cateva minute cu o sesiune de tratament folosind Revit Prestige.

Mai întâi, microdermabraziunea exfoliază pielea, îndepărtează celulele moarte și stimulează producerea de celule noi, oferindu-ți o piele mai fină, cu aspect întinerit. În același timp, pielea este masată prin aspirarea în vid care îmbunătățește circulația sângelui și oferă pielii strălucire, un aspect natural și radiant.

Descoperă Revit Prestige și ce poate face pentru tine:

 

Privire de ansamblu

Revit Prestige este un produs de îngrijire inteligent care te ajută să obții cele mai bune rezultate într-un mod simplu și rapid. Ai toate beneficiile unei exfolieri cu particule de diamant dintr-o clinică estetică, o piele revitalizată și cu o textură îmbunătățită.  Depășește barierele vârstei, minimizând efectele acesteia în doar câteva minute.

Vârfurile de tratament exfoliază delicat pielea, eliminând celulele moarte, în timp ce aspirarea în vid le extrage, masându-ți pielea și stimulând producerea de celule noi, sănătoase.

O microdermabraziune profesională pe care o poți face în confortul casei tale

Profită pe deplin de avantajele microdermabraziunii efectuate acasă cu o singură achiziție. După cum vom detalia imediat, Revit Prestige vine însoțit de 4 vârfuri interschimbabile de tratament, care permit aplicarea tratamentului pe întregul corp, începând cu liniile fine din jurul ochilor și până la petele cauzate de îmbătrânirea pielii de pe mâini sau picioare. Display-ul LCD inteligent, modul Automat și timerul integrat facilitează obținerea unor rezultate remarcabile chiar din prima zi de utilizare.

O piele mai fermă, revitalizată, cu aspect vizibil mai tânăr

În timp ce prin exfoliere celulele moarte sunt îndepărtate, Revit Prestige utilizează în același timp aspirarea în vid, pentru un rezultat amplificat. Aspirarea în vid stimulează circulația sângelui, oferind o piele mai sănătoasă și mai vibrantă.

Textura și elasticitatea pielii sunt îmbunătățite

Printr-un echilibru creat între exfoliere și aspirare în vid, Revit Prestige reușește să aducă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește elasticitatea și vitalitatea pielii. Masajul delicat produs de aspirarea în vid stimulează în mod natural producerea de colagen și elastină, ceea ce oferă un aspect luminos și radiant.

Reducerea petelor cauzate de îmbătrânire, a iregularităților pielii și a semnelor minore produse de acnee

Trecerea timpului lasă urme pe pielea ta, dar poți da timpul înapoi cu Silk’n Revit Prestige. Elimină aspectul pielii obosite și cu aspect îmbătrânit cu acest aparat versatil, ușor de utilizat și echipat cu numeroase funcționalități.

Reducerea liniilor fine

Prin stimularea producerii de colagen și elastină, aspirarea în vid te ajută să obții conturarea pielii și să diminuezi aspectul liniilor fine, inclusiv a liniilor din jurul ochilor.

Tratamentul e gata în doar câteva minute

Tratamentele cu Revit Prestige durează doar câteva minute, mai puțin decât ai petrece în sala de așteptare a unei clinici estetice pentru o ședință de microdermabraziune, astfel încât să te poți bucura de rezultatele unui tratament profesional fără a fi necesară o programare la o clinică estetică sau să părăsești confortul casei.

Cele 4 vârfuri

Diamantele pot deveni prietenele tale cu ajutorul vârfurilor de tratament. Fiecare aparat vine însoțit de 4 vârfuri interschimbabile, fiecare cu un scop precis. 3 din cele 4 vârfuri utilizează puterea particulelor de diamant, pentru o exfoliere optimă, iar cel de-al 4-lea vârf oferă pielii un masaj delicat, perfect pentru zilele în care nu apelați la exfoliere.

Vârful FINE

Are particule fine de diamant și o suprafață mică de acțiune. Este destinat zonelor delicate și greu accesibile de pe față, cum ar fi zonele din jurul ochilor, nasului și gurii.

Vârful REGULAR

Este vârful de tratament standard și este potrivit pentru toate tipurile de piele. Este destinat celorlalte zone ale feței și gâtului.

Vârful BODY

Are particule mai mari de diamant și o suprafață mai mare de acțiune. Acest vârf de tratament a fost dezvoltat pentru tratarea corpului, de exemplu a brațelor și picioarelor.

Vârful pentru masaj

Ce e prea mult strică, așa că microdermabraziunea zilnică nu e recomandată. Utilizează vârfurile de tratament cu particule de diamant doar o dată la 3-4 zile. Și în zilele libere? De aceea există vârful pentru masaj. Suprafața netedă a acestui vârf îl face ideal pentru tratamentele de masaj zilnice care îmbunătățesc circulația sângelui și stimulează producerea de colagen și elastină, contribuind la apectul unui ten frumos și sănătos.

Trendul în îngrijirea pielii: modul Automat sau Manual

Silk’n Revit Prestige marchează următoarea etapă a dezvoltării pentru modelul Revit Essential, fiind prezente câteva modificări semnificative în ceea ce privește designul. Cea mai importantă schimbare este probabil ecranul inteligent LCD care îți permite să comuți între modul Automat și cel Manual.

Utilizatorii noi, lipsiți de experiență vor găsi un sprijin în modul Automat întrucât oferă indicații cu privire la modul cel mai eficient de aplicare a tratamentului pe fiecare zonă în parte și când trebuie să deplaseze aparatul pe următoarea zonă.

Pentru utilizatorii cu experiență, cronometrul în modul Manual calculează cât timp a trecut, pentru o abordare mai independentă a tratamentului de microdermabraziune.

Acumulator integrat și suport de încărcare

Un alt upgrade față de modelul precedent, este faptul că Revit Prestige are un acumulator reîncărcabil și un suport de încărcare cu USB. Spune adio prizelor de perete. Poți lua Silk’n Revit Prestige cu tine oriunde mergi, astfel încât să nu pierzi niciodată un tratament. O singură încărcare ar trebui să fie suficientă pentru a alimenta aparatul timp de până la 15 săptămâni.

Rezultatele microdermabraziunii și cele mai bune practici

Rezultatele variază de la o persoană la alta, dar bineînțeles, ar trebui să vezi rezultate notabile după aproximativ o săptămână de tratament, cu rezultate din ce în ce mai bune, pe măsură ce continui.

Utilizează întotdeauna aparatul pe pielea curată și uscată, fără urme de creme sau machiaj. După fiecare tratament, clătește zonele tratate cu apă rece, pentru a ajuta la răcirea pielii. În cele din urmă, aplică o cremă hidratantă cu SPF 30.

O ușoară înroșire a pielii în urma aplicării tratamentului este normală și ar trebui să dispară în scurt timp. Dacă simți orice disconfort în timpul tratamentului, redu imediat nivelul de aspirare și menține-l până la finalul sesiunii. Dacă disconfortul persistă, ia o pauză de câteva zile și oferă-i pielii tale șansa de a se reface în mod natural.

Filtrele de schimb

Fiecare aparat vine însoțit de 30 de filtre. Acestea acumulează pielea exfoliată și care a fost aspirată în aparat. În timp, acumularea de celule moarte, va reduce puterea de aspirare a aparatului. Când se întâmplă acest lucru, verifică dacă filtrul nu trebuie înlocuit.

Timpul înseamnă bani, banii înseamnă timp

Nu-ți mai cheltui timpul și banii în clinicile estetice și bucură-te de puterea și funcționalitățile microdermabraziunii cu particule de diamant în confortul casei tale.

Experimentează luxul unui ten revitalizat, ferm și mai tânăr, datorită abordării armonioase pe care Silk’n Revit Prestige o pune la dispoziție prin aspirarea în vid combinată cu microdermabraziunea, oferindu-ți o piele elastică și cu aspect natural, prin stimularea producerii de colagen si elastină. Utilizează vârfurile interschimbabile ale aparatului pentru a acoperi o gamă largă de nevoi de îngrijire a pielii, începând cu liniile fine din jurul ochilor și până la petele cauzate de îmbătrânire, totul fiind posibil în doar câteva minute.

În plus, toate tehnologiile integrate în Revit Prestige te vor ghida în fiecare pas al procesului. Îl vei utiliza ca un profesionist, într-un timp foarte scurt.

Revoluționează modul de îngrijire al pielii cu puterea tehnologiei

Poți uita de produsele de makeup care acoperă imperfecțiunile. În schimb, poți investi în tehnologie care te va ajuta la reducerea liniilor fine, a petelor cauzate de îmbătrânirea pielii, de iregularitățile pielii și de cicatricile minore provocate de acne.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să te abonezi la Newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile:

 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide