Îngrijirea părului

Descoperă produse unice, pe care le veți iubi. Tehnologiile integrate în produsele Silk’n de îngrijire a părului, nu doar protejează, prevenind uscarea, ci și sporesc gradul de strălucire și îl mențin sănătos.

Îngrijirea părului

Multe din uscătoarele obișnuite vă pot face părul uscat și lipsit de strălucire, în special în cazul utilizării zilnice. Cu Silk’n SilkyLocks 2200W nu trebuie să vă faceți griji! Acest uscător de păr inovator cu funcția de ionizare vă permite să uscați și să vă aranjați mai repede părul, fără a-l usca sau deteriora. Firele rebele dispar, iar nivelul de umiditate al firelor de păr rămâne echilibrat. Rezultatul: șuvițe frumoase, strălucitoare și perfect aranjate, în fiecare zi!

 

Vrei un păr drept și mătăsos, dar îți este frică de distrugerea cauzată de aparatele de styling? Te invităm să descoperi Silk’n GoSleek IR. Această placă de păr inovativă cu tehnologie IR și cu înveliș ceramic creează efectul de păr perfect drept, fără a deteriora firul de păr!

SILKYLOCKS
GOSLEEK IR

GOBRUSH MIST

AUTOTWIST

Silk’n SILKYLOCKS

Silk’n SilkyLocks 2200W are un design compact, ușor și este foarte simplu de utilizat datorită ecranului Smart. Cu până la 6 viteze și 8 trepte de căldură, puteți personaliza complet uscătorul de păr.

Vezi cele mai fresh news!

Vezi promotiile lunii

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide