Îngrijirea corpului

O îngrijire corespunzătoare, din cap și până la picioare, necesită un produs profesional revoluționar, testat și recomandat de clinicile estetice din întreaga lume.

Silk’n SONIC SMILE

Pentru dinți deosebit de curați și mai albi, secretul este Silk’n SonicSmile. Această periuță de dinți inovatoare, vă perie dinții mult mai bine decât o periuță de dinți manuală obișnuită și este mai eficientă decât cele mai multe perii electrice de pe piață.

Îngrijirea corpului

Frumusețea înseamnă în primul rând sănătate! O dantură cu adevărat de invidiat presupune dinți curați și sănătoși. Silk’n are grija de aceste aspecte și a dezvoltat periuța de dinți SonicSmile, cu 5 funcții (albire, curăţare, lustruire, masaj și fix) și 31.000 de rotații pe minut.
În procesul de îngrijire zilnic, picioarele merită o atenție specială. Silk’n Micro Pedi Wet & Dry este peria electrică pentru călcâie, dezvoltată de echipa Silk’n care îndepărtează cu ușurință, în siguranță și fără durere celulele moarte de pe călcâie în câteva secunde.
SONIC SMILE
MICROPEDI WET & DRY

MICROPEDI NANO

LIPO
TIGHTRA
GEL INTIM
GEL CURATARE INTIMA
SERVETELE INTIME
TOOTHWAVE

VACUPEDI

REZERVA PERIUTA TOOTHWAVE SMALL

TOOTHWAVE BLACK

REZERVA PERIUTA TOOTHWAVE LARGE

REZERVE PERIUTA SONIC SMILE

Vezi cele mai fresh news!

Vezi promotiile lunii

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide