Epilator definitiv
Silk’n MOTION 350.000, FGP1PE3001

1549 lei

Îndepărtarea părului poate fi o problemă complicată, mai ales dacă pentru dumneavoastră raderea, epilarea cu epilatorul clasic sau epilarea cu ceară este un proces dureros. Silk’n Motion este o nouă invenție care elimină fără efort și permanent părul nedorit. Și, bineînțeles, fără nici o durere!

Impulsurile de lumină provenite de pe acest dispozitiv îndepărtează cu ușurință firele de păr de pe corp sau de pe față în cel mai scurt timp.

Funcțiile automate facilitează utilizarea acestui dispozitiv. Acest lucru vă ajută să începeți imediat îndepărtarea părului, ceea ce înseamnă că  veţi putea să vă bucurați de pielea mătăsoasă într-un timp extrem de scurt.

 • Senzori pentru culoarea pielii, atingere și mișcare
 • Potrivit pentru inclusiv cele mai închise tonuri de piele
 • Sistem de reglare automată a energiei
 • Mâner ergonomic pentru o aderență îmbunătățită
 • Potrivit pentru corp și față
 • 350.000 de impulsuri luminoase
 • 5 niveluri de energie
 • Viteză ajustabilă
 • Poate fi folosit după expunerea la soare (nivelul de energie 1)
 • Zonă de tratare: 3 cm²
 • Nu este necesară reîncărcarea
 • Aplicație pentru planificarea tratamentelor.

Tehnologie HPL ™ patentată şi dovedită clinic

Tehnologia HPL ™ (Home Pulsed Light) este utilizată pentru a îndepărta părul nedorit de ani de zile – peste tot în lume. Tehnologia a făcut obiectul a numeroase studii clinice, iar dermatologii de vârf o văd ca fiind o modalitate sigură, ușoară și eficientă de îndepărtare a părului într-un mediu obișnuit, casnic.

Tratamentul este recomandat de medici, dovedit clinic și brevetat și a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration) al Statelor Unite.

NOU: Tehnologia Touch & Glide PENTRU îndepărtarea rapidă a părului

Silk’n Motion are un design complet diferit față de dispozitivele asemănătoare de îndepărtare a părului HPL de pe piață. Are doar un singur buton, pe care îl puteți utiliza pentru a porni/opri aparatul sau pentru a comuta la un alt nivel de putere.

Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să apăsați un buton de impuls pentru a elibera un bliţ de lumină – ceea ce va face sesiunile de îndepărtare a părului mult mai rapide şi mai uşoare.

Pur și simplu plasaţi capătul dispozitivului în contact cu pielea și Motion emite automat un impuls de lumină.

Puteți alege să focalizați pe o zonă mică prin mutarea dispozitivului de la un punct la altul. Sau puteți lăsa dispozitivul să alunece pe o suprafaţă mai mare, astfel încât să puteți termina procesul în câteva minute.

Silk’n Motion citeşte nuanţa pielii (Senzor de culoare a pielii) pentru a determina dacă este potrivită pentru tratarea cu nivelul de energie selectat.

NOU: SISTEM DE AJUSTARE AUTOMATĂ A ENERGIEI PENTRU NOU: SISTEM DE AJUSTARE AUTOMATĂ A ENERGIEI PENTRU SIGURANȚĂ CRESCUTĂ

 

Silk’n Motion poate fi folosit şi de persoanele cu un ton de piele mai închis. Sistemul complet nou de reglare automată a energiei, în combinație cu senzorul inteligent de determinare a culorii pielii, asigură o reducere automată a nivelului de energie al dispozitivului la nivelul 2 – un nivel sigur pentru toate tonurile pielii – atunci când tonul pielii este prea închis pentru dispozitiv .

Acest lucru asigură o siguranță superioară, deoarece nu trebuie să vă faceți griji că nivelul de energie este prea mare pentru pielea dumneavoastră. În plus, Silk’n Motion dispune de un mecanism de siguranță pentru a vă proteja ochii. Un impuls lumină este emis numai atunci când dispozitivul este în contact direct cu pielea și nu dacă este plasat în aer.

Potrivit pentru utilizarea după expunerea la soare

Pe lângă opţiunea de a utiliza aparatul chiar şi pentru tonurile de piele deschise sau închise la culoare, Silk’n Motion poate fi folosit și pe pielea bronzată. Însă acest lucru este posibil doar la cel mai mic nivel de energie (1).

Dacă abia v-aţi întors din vacanță şi aveţi pielea bronzată, puteți continua să urmaţi ședințele de îndepărtare a părului fără a opri tratamentul. Consultați harta culorii pielii și părului de pe ambalaj sau din tabelul de mai jos pentru a afla dacă acest dispozitiv este potrivit pentru dvs.

Nu uitați niciodată de o sesiune de epilat cu aplicația inteligentă Silk’n! Programați următoarea sesiune de epilare în aplicaţie iar aceasta vă va reaminti în mod automat când este timpul să efectuaţi o etapa nouă de epilare.

Acest lucru economisește timp și vă permite să vedeți rezultate mai rapide. Aplicația afișează, de asemenea, informații despre progresele dvs. de îndepărtare a părului – cum ar fi setările de energie pe care le-ați utilizat pe anumite zone ale corpului dvs. –

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide