Epilator definitiv
Silk’n JEWEL XL 150.000, JW15PE3001

679 lei

Dacă doriți să îndepărtați părul nedorit de pe corp sau față, puteți alege raderea, epilarea cu epilatorul clasic sau epilarea cu ceară. Dar părul îndepărtat în acest fel tinde să crească destul de repede, iar pielea este adesea inflamată și iritată.

Descoperiți o abordare cu totul nouă pentru îndepărtarea părului: Silk’n Jewel. Acest dispozitiv de îndepărtare a părului utilizează lumină pulsată pentru a elimina părul nedorit – fără durere și fără disconfort.

  • Tehnologia Touch & Glide: îndepărtarea rapidă a părului datorită impulsurilor automate de lumină
  • Potrivit pentru întregul trup și față
  • 150.000 de impulsuri luminoase
  • Alegeți între 5 niveluri de energie
  • Viteză ajustabilă.
  • Senzor pentru determinarea culorii pielii intergrat
  • Poate fi folosit după bronzare (nivelul de energie 1)
  • Zonă de tratare: 3 cm²
  • Aplicație gratuită Silk’n pentru planificarea tratamentelor.

Tehnologie HPL ™ patentată şi dovedită clinic

Tehnologia HPL ™ (Home Pulsed Light) este utilizată pentru a îndepărta părul nedorit de ani de zile – peste tot în lume. Tehnologia a făcut obiectul a numeroase studii clinice, iar dermatologii de vârf o văd ca o modalitate sigură, ușoară și eficientă de îndepărtare a părului într-un mediu obișnuit, casnic.

Tratamentul este recomandat de medici, dovedit clinic și brevetat și a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration) al Statelor Unite.

NOU: TEHNOLOGIA Touch&Glide pentru îndepărtarea RAPIDĂ a părului

Silk’n Jewel are un design complet diferit față de dispozitivele HPL asemănătoare de pe piață. Are un singur buton, pe care îl puteți utiliza pentru a porni/opri aparatul sau pentru a comuta la un alt nivel de putere. Acesta înseamnă că nu mai trebuie să apăsați un buton de impuls pentru a elibera un bliţ de lumină – ceea ce va face sesiunile de epilare mult mai rapide.

Pur și simplu plasaţi capătul dispozitivului în contact cu pielea și Jewel emite automat un impuls de lumină. Puteți alege să focalizați pe o zonă mică prin mutarea dispozitivului de la un punct la altul. Sau puteți lăsa dispozitivul să alunece într-o zonă mai mare, astfel încât să puteți termina procesul în câteva minute.

150.000 IMPULSURI DE  LUMINĂ PENTRU TRATAREA CORPULUI ȘI A FEŢEI

Cu Silk’n Jewel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costuri suplimentare, cum ar fi cartușele pentru lămpi. Acest lucru se datorează faptului că Jewel-ul stochează nu mai puțin de 150.000 de impulsuri luminoase – care vor dura un timp îndelungat. Ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să cumpărați cartușe de înlocuire.

Silk’n Jewel are cinci setări de putere, cel mai mic dintre acestea fiind nivelul 1. Aceste niveluri de putere sunt în legătură directă cu frecvenţa flash-urilor HPL ™.

Cu cât este mai mare nivelul de putere pe care îl alegeți, cu atât este mai eficient tratamentul. Când setați Silk’n Jewel la nivelul 1, dispozitivul emite un impuls de lumină pe secundă – fiind cel mai rapid nivel. Mai mult decât atât, acesta este un nivel potrivit pentru cazul în care v-aţi expus recent la soare. Când setați dispozitivul la nivelul 5, acesta emite un impuls lumină la fiecare 3,5 secunde. Acesta este cel mai eficient nivel și conduce la cele mai bune rezultate.

CINCI NIVELURI DE PUTERE ȘI VITEZĂ AJUSTABILĂ

Pielea noastră nu are aceeași culoare peste tot: unele părți ale corpului au o pigmentare naturală faţă de altele care sunt mai închise la culoare din cauza bronzului. Silk’n Jewel are un senzor de culoare pentru piele încorporat, care vă scanează pielea. Dacă pielea dvs. este prea închisă la culoare, dispozitivul nu emite un impuls de lumină la niveluri mai mari de putere.

În acest caz, puteți continua sesiunea de îndepărtare a părului prin trecerea la o setare mai mică. În plus, Silk’n Jewel are un mecanism de siguranță care vă protejează automat ochii. Dispozitivul va emite un bliţ numai dacă aplicatorul său este în contact direct cu pielea şi nu când este poziţionat în aer.

DIAGRAMA NUANȚELOR DE PĂR ȘI PIELE

Pielea noastră nu are o culoare uniformă în toate zonele: unele părți ale corpului au un pigment natural, altele sunt mai închise la culoare din cauza bronzării. Silk’n Jewel are integrat un senzor de detectare a nuanței pielii, care scanează pielea. Dacă nuanța este prea închisă, dispozitivul nu emite un impuls de lumină la un nivel ridicat de energie. În acest caz, puteți continua sesiunea de îndepărtare a părului prin schimbarea setării la un nivel mai redus de energie. În plus, Silk’n Jewel are un mecanism de siguranță care protejează ochii. Aparatul va emite un impuls de lumină doar dacă este în contact cu pielea, nu și în afara acesteia. Consultați diagrama nuanțelor de păr și piele pentru a vedea dacă Jewel este potrivit pentru dumneavoastră.

Nu uitați niciodată de o sesiune de epilat cu aplicația inteligentă Silk’n! Programați următoarea sesiune de epilare în aplicaţie iar aceasta vă va reaminti în mod automat când este timpul să efectuaţi o etapă nouă de epilare.

Acest lucru economisește timp și vă permite să vedeți rezultate mai rapide. Aplicația afișează, de asemenea, informații despre progresele dvs. de îndepărtare a părului – cum ar fi setările de energie pe care le-ați utilizat pe anumite zone ale corpului dvs. –

Întrebări frecvente

Ce este Silk’n Jewel?
Silk’n Jewel este un dispozitiv de înlăturare a părului pe bază de lumină. Elimină definitiv părul nedorit de pe corp și față datorită tehnologiei HPL (Home Pulsed Light). Tehnologia HPL este versiunea tehnologiei IPL (folosită în saloanele de înfrumusețare), adaptată pentru utilizarea în confortul propriei locuințe.
Cum funcționează?
Energia luminoasă este absorbită de rădăcina firului de păr și transformată în căldură care o distruge, eliminând astfel permanent foliculul de păr. Țesutul din jurul rădăcinii rămâne la o temperatură normală. Procedura este sigură pentru piele. După fiecare tratament, creșterea părului se diminuează.
Este potrivit pentru oricine?
Silk’n Jewel poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați. Pentru a obține rezultate bune și pentru siguranța dumneavoastră, este important să verificați dacă părul și nuanța pielii sunt potrivite pentru a urma tratamentul cu acest aparat. Vă rugăm să vizualizați diagrama nuanțelor de păr și piele pe site-ul nostru sau pe ambalajul produsului. Acest dispozitiv nu este potrivit pentru toate persoanele, prin urmare vă rugăm să citiți în întregime contraindicațiile menționate în manualul de utilizare, înainte de a începe tratamentul.
Este potrivit pentru părul alb, gri sau blond?
Aparatul funcționează cel mai bine pe nuanțele de păr mai închise sau pe părul care conține multă melanină. Melanina este pigmentul care determină nuanța pielii și părului, absorbind energia luminoasă. Părul negru și șaten închis va avea cele mai bune rezultate, deși și cel șaten sau șaten deschis va răspunde pozitiv la tratament. Cu toate acestea, nuanțele mai deschise necesită de obicei mai multe sesiuni de îndepărtare a părului. Părul roșcat, gri sau blond pot avea efect, dar sunt necesare mai multe tratamente. Vă rugăm să consultați diagrama nuanțelor de păr și piele.
În ce zone poate fi folosit?
În general, aparatul poate fi folosit pe corp și față, exceptând zona ochilor, mameloanele și organele genitale. Citiți cu atenție manualul de utilizare pentru a vedea toate excepțiile cauzate de afecțiunile pielii sau anumite boli.
Este sigur?
Silk’n pune siguranța pe primul loc. Tehnologia HPL (Home Pulsed Light) este capabilă să determine rezultate permanente de îndepărtare a părului, folosind doar o fracțiune din nivelul de energie utilizat în echipamentele profesionale de îndepărtare a părului, pe bază de lumină. Energia cu o intensitate mai scăzută utilizată în aparatele Silk’n de îndepărtare a părului, reduce potențialele complicații sau vătămări și contribuie la siguranța dumneavoastră generală.
Tratamentul doare?
Majoritatea utilizatorilor nu raportează vreo durere sau simt o ușoară senzație de căldură și furnicături atunci când este emis un impuls de lumină. Utilizatorii care au firele de păr mai groase și mai închise la culoare, pot simți puțin mai mult disconfort, dar acest disconfort se diminuează o dată ce sesiunea de îndepărtare a părului este finalizată. Pentru confortul dumneavoastră, acest dispozitiv are 5 niveluri de energie care pot fi setate în funcție de sensibilitate și toleranță. Este important să nu tratați aceeași zonă a pielii de mai multe ori în aceeași sesiune de tratament, pentru că acest lucru crește probabilitatea apariției efectelor adverse.
Ce este senzorul pentru nuanța pielii?
Este un senzor de siguranță incorporat care oprește dispozitivul să emită un impuls luminos, dacă nuanța pielii este prea închisă pentru tratament. Senzorul asigură protejarea pielii.
Cât timp durează o sesiune de tratament?
Durata poate varia în funcție de zona tratată. Tratamentul picioarelor poate dura până la 15 minute, iar tratamentul pentru zona axilară, până la 2 minute. Doriți să îndepărtați rapid părul? Tehnologia Touch & Glide este unică și ultra rapidă. Silk’n Jewel produce impulsuri luminoase individuale, la intervale automate. Cu această metodă, puteți pur și simplu să glisați dispozitivul pe piele.
Cum funcționează tehnologia Touch&Glide?
Silk’n Jewel are un design complet diferit față de dispozitivele asemănătoare de îndepărtare a părului de pe piață. Are un singur buton, pe care îl puteți folosi pentru a porni/opri aparatul sau pentru a alege un alt nivel de energie. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să apăsați un buton pentru a emite un impuls de lumină, ceea ce face ca sesiunile de îndepărtare a părului să fie mai rapide și mai ușoare. Pur și simplu plasați dispozitivul pe piele, iar Jewel emite automat un impuls de lumină. Vă puteți focusa pe o zonă mai mică, prin mutarea dispozitivului de la un punct la altul. Sau puteți lăsa dispozitivul să alunece pe piele, pe o zonă mai mare, astfel încât tratamentul să fie gata în câteva minute.
Cât de des trebuie să utilizez aparatul?
Planul standard de îndepărtare a părului pe durata unui ciclu complet de creștere a părului este: tratamentele 1-4 se urmează o dată la 2 săptămâni, tratamentele 5-7 se urmează o dată la 4 săptămâni, iar tratamentele 8+ se planifică după cum e necesar, până când se obțin rezultatele dorite. Întreținere: din când în când poate fi necesară întreținerea, dacă creșterea este încă vizibilă.
De ce aparatul nu emite un impuls de lumină uneori?
Asigurați-vă că nuanța pielii este potrivită pentru tratament. Dacă unele zone ale pielii sunt prea întunecare (de exemplu zona axilelor sau linia bikinilor), dispozitivul nu poate emite un impuls de lumină din motive de siguranță. De asemenea, asigurați-vă că suprafața de tratament și senzorul de detectare a nuanței pielii sunt complet poziționate pe piele. Dacă dispozitivul nu emite deloc impulsuri de lumină, este posibil ca numărul de impulsuri să fie epuizat sau lampa să fie defectă.
Cât timp trebuie să continui tratamentul?
Un ciclu normal de creștere a părului durează 18-24 de luni. În acest timp sunt necesare mai multe sesiuni pentru a obține îndepărtarea permanentă a părului. Durata sesiunilor de epilare variază în funcție de persoană, zona corpului, nuanța părului și modul în care este utilizat dispozitivul.
Când mă pot aștepta la rezultate?
La fel ca în cazul oricărui dispozitiv de înlăturare permanentă a părului pe bază de laser sau lumină, rezultatele nu sunt imediate. De fapt, părul poate părea că ar crește după o sesiune de îndepărtare a părului, dar de obicei după 2 săptămâni multe din aceste fire de păr vor cădea pur și simplu. În plus, părul crește în 3 etape diferite și numai firul de păr aflat în faza de creștere activă este afectat. Astfel, firele de păr care nu sunt active, nu sunt vizate. Acesta este unul din principalele motive pentru care sunt necesare mai multe sesiuni pentru a obține rezultatul dorit.
De ce funcționează fără cartușe?
Silk’n Jewel conține atât de multe impulsuri luminoase – suficiente pentru multe tratamente, nefiind nevoie de cartușe de înlocuire. Prin urmare, acestea nu sunt disponibile. Nefiind nevoie de a achiziționa cartușe suplimentare, veți economisi și mai mulți bani.
Pot rade părul între sesiunile de tratament?
Da. Pentru rezultate mai bune este recomandat să radeți părul înainte și după tratament. Nu vă recomandăm să utilizați ceara, întrucât rădăcina firului de păr va fi îndepărtată și, prin urmare, nu poate fi tratată. De asemenea, nu smulgeți firele de păr.
Nu vreau să rad părul de pe față. Cum procedez?
Dacă nu doriți să vă radeți părul facial, puteți utiliza un trimmer sau o cremă epilatoare delicată.
De ce părul crește în continuare, cu toate că am aplicat tratamentul acum o săptămână?
Este normal ca părul să apară ca și cum ar crește timp de 2 săptămâni de la o sesiune de epilare. Acest proces este cunoscut sub numele de “ejecție”, iar după 2 săptămâni veți vedea că aceste fire de păr pur și simplu cad. Rețineți că nu trebuie să smulgeți firele de păr, ci să le lăsați să cadă în mod natural. De asemenea, este posibil ca unele fire de păr, din cauza aplicării omise sau a diferitelor etape de creștere, să nu fie afectate de tratamentele anterioare. Aceste fire vor f tratate în sesiunile ulterioare, motiv pentru care sunt necesare mai multe sesiuni de îndepărtare permanentă a părului, pentru a obține cele mai bune rezultate.
De la ce vârstă poate fi folosit?
Acest aparat poate fi folosit doar de adulți. Dacă nu aveți încă vârsta adultă, poate fi folosit începând cu vârsta de 15 ani, dar doar sub supravegherea unui adult.
Pot utiliza acest aparat dacă sunt însărcinată sau alăptez?
Nu, nu trebuie să utilizați aparatul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
Cum curăț aparatul?
Puteți curăța aparatul utilizând o lavetă uscată și curată, împreună cu o soluție de curățare special destinată echipamentelor electronice. Asigurați-vă că tratați corect suprafața de tratament. Nu scufundați niciodată aparatul sau componentele acestuia în apă!
Pot expune zonele tratate la soare?
Cel mai mic nivel de energie (1) este proiectat pentru o utilizare sigură chiar și după expunerea la soare. Dacă utilizați nivelurile de energie 2-5, evitați expunerea la soare timp de 4 săptămâni înainte și 2 săptămâni după tratament. Acest lucru este valabil pentru toate nuanțele de piele, chiar și pentru cele care nu se bronzează rapid. Nu va sfătuim, dar dacă chiar trebuie să vă expuneți la soare după tratament, aplicați o cremă cu protecție solară cu SPF30 sau mai mare. Urmați această indicație timp de 2 săptămâni după un tratament.
Am nevoie de aplicația Silk’n?
Nu aveți neapărat nevoie de aplicația Silk’n. Dispozitivul va funcționa și fără aplicație. Dar este foarte utilă, întrucât are un instrument pentru planificarea tratamentelor. Când este timpul pentru o nouă sesiune de tratament, aplicația va emite automat o alertă pentru a vă anunța în prealabil. În acest fel, nu veți uita de o nouă sesiune. Puteți descărca aplicația pe dispozitive Android sau iOS. Dacă nu doriți să utilizați aplicația, puteți apela la planul de tratament prezentat în manualul de utilizare.

 

Sunt la tratamentul cu numarul 4 si rezultatele sunt remarcabile pana acum, mai ales ca parul meu este mai deschis la culoare.

Diana Cernea

a cumparat, Silk'n Jewel

Desi am fost reticenta pentru epilare definitiva acasa, procedeul este foarte usor si comod. E o varianta extraordinara daca nu ai timp sa stai la salon 🙂

Anca S

a cumparat, Silk'n Jewel

Livrarea a fost rapida si serviciile foarte bune, am primit raspunsuri la toate nelamuririle mele. Am folosit aparatul o singura data, voi reveni cu detalii dupa mai multe sedinte.

Madalina

a cumparat , Silk'n Jewel

Utilizez produsul de aproximativ 3 luni si sunt incantata de rezultate. Recomand!

Maria

a cumparat, Silk'n Jewel

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide