Epilator definitiv
Silk’n INFINITY 400.000, INF1PE3R001

1599 lei

Silk’n Infinity 400.000 utilizează impulsuri de lumină pentru a elimina permanent creșterea nedorită a părului fără înroșire, fire crescute sub piele sau  iritații.

În plus, este cea mai revoluționară metodă de îndepărtare a părului la domiciliu și este deja considerat un produs de top. Pielea fină şi netedă, fără durere sau iritaţie, este în sfârşit la îndemână!

 • Tehnologia eHPL ™: tehnologia cea mai avansată de îndepărtare a părului pentru utilizarea la domiciliu
 • Potrivit pentru toate culorile pielii și aproape toate culorile părului, inclusiv cele mai închise tonuri de piele
 • 5 niveluri de energie: elimină părul de până la două ori mai repede faţă de alte metode de epilare
 • Potrivit pentru corp și față: fără durere și fără iritație
 • Include 400.000 de impulsuri luminoase
 • Reducerea de până la 92% a creșterii părului după finalizarea sesiunilor conform instrucțiunilor
 • Zonă de tratare: 3 cm²
 • Nu este necesară reîncărcarea
 • Include o aplicație gratuită pentru a programa tratamentele
 • Conectivitate Bluetooth pentru a vizualiza numărul rămas de impulsuri luminoase
 • Conectivitatea Bluetooth este de asemenea capabilă să blocheze dispozitivul pentru a împiedica folosirea acestuia de către copii
 • Ambalat într-o trusă elegantă de frumusețe

Tehnologia eHPL ™ – Avantaje unice

EHPL ™ reprezintă cea mai recentă tehnologie de îndepărtare a părului și este adusă în premieră de Silk’n Infinity 400.000.

Această tehnologie reprezintă o versiune îmbunătăţită a tehnologiei HPL ™ introdusă anterior de Silk’n și recunoscută la nivel global şi are o serie de avantaje semnificative.

Tehnologia eHPL ™ – Avantaje unice

Utilizează o combinație între energia galvanică și energia optică.

Această sinergie permite îndepărtarea mai eficientă părului, deoarece deschide porii și permite impulsurilor să ajungă în mod optim la foliculii de păr.

În plus, pot fi tratate aproape toate culorile de păr și piele, chiar cele mai închise tonuri.  Silk’n Infinity 400,000 vă permite să îndepărtați părul fără durere, iritație sau fire de păr sub piele.

Datorită încărcării rapide a impulsurilor luminoase, Silk’n Infinity 400,000 funcționează de două ori mai rapid decât alte dispozitive de îndepărtare a părului produse de Silk’n. Aceasta este una dintre cele mai rapide produse de îndepărtare a părului vândute de Silk’n!

Dispozitivul emite impulsuri luminoase continuu, la intervale de 1 sau 2 secunde. Acest lucru înseamnă că puteți glisa cu ușurință dispozitivul deasupra pielii fără a trebui să așteptați fiecare impuls de lumină. În plus, zona de tratare de 3 cm² este ideală pentru a ajunge la zone mai mici, inclusiv pe faţă și linia bikinilor.

Creat pentru toate nuanțele pielii şi aproape toate nuanțele de păr

Până în prezent, nu a fost posibilă îndepărtarea definitivă a părului blond, gri şi roşcat folosind un dispozitiv de uz casnic. În plus, persoanele cu tonuri de piele mai închise nu au avut o soluție permanentă pentru îndepărtarea părului la domiciliu.

Cercetătorii de la laboratoarele Silk’n au acceptat provocarea și au identificat modalitatea prin care îndepărtarea părului folosind lumină pulsată este disponibilă pentru un public mai larg. Astfel a apărut Silk’n Infinity 400.000.

Silk’n Infinity este primul dispozitiv de la Silk’n care este potrivit pentru toate culorile pielii și aproape toate culorile de păr. De acum încolo, este posibilă eliminarea părului blond, gri şi roșcat, condiția fiind ca tonul pielii să fie suficient de deschis.

Pielea mai închisă la culoare care are şi culoarea părului închisă este, de asemenea, potrivită pentru tratament. Consultați diagrama culorii pielii de mai jos pentru a vedea dacă părul și culoarea pielii sunt potrivite pentru tratament.

Nu uitați niciodată de o sesiune de epilat cu aplicația inteligentă Silk’n! Programați următoarea sesiune de epilare în aplicaţie iar aceasta vă va reaminti în mod automat când este timpul să efectuaţi o etapa nouă de epilare.

Acest lucru economisește timp și vă permite să vedeți rezultate mai rapide. Aplicația afișează, de asemenea, informații despre progresele dvs. de îndepărtare a părului – cum ar fi setările de energie pe care le-ați utilizat pe anumite zone ale corpului dvs. –

Am facut pana acum doar doua sedinte insa rezultatele sunt considerabil vizibile, intr-adevar un produs de 5 stele in confortul casei tale.

Ana Catalina

a cumparat, Silk'n Infinity

Usor de folosit si foarte eficient cand timpul nu iti permite sa mergi la salon, iar comanda s-a livrat repede.
Corina

a cumparat, Silk'n Infinity

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide