Epilator definitiv Silk’n GLIDE XPRESS 300.000, GLE3PE3L001

1499 lei

Tehnologia HPL ™ este cea mai rapidă metodă de îndepărtare a părului pentru utilizarea la domiciliu, de pe piaţă.

În mai puţin de 20 de minute puteţi îndepărta părul de pe toată suprafaţa corpului, fără iritaţie şi fără durere.

Economisiţi timpul pe care l-aţi fi petrecut la sesiunile obişnuite de epilat clasic. Potrivit pentru corp și față: fără durere și fără iritație.

  • Garantează 300.000 de impulsuri luminoase
  • Reduce până la 92% creșterea părului după finalizarea sesiunilor conform instrucțiunilor
  • Zonă de tratare: 3 cm²
  • Nu este necesară reîncărcarea
  • Include o aplicație gratuită pentru a programa tratamentele.
  • Ambalat într-o trusă elegantă de frumusețe

Tehnologia eHPL ™ – Avantaje unice

Silk’n Glide Xpress 300.000 utilizează impulsuri de lumină pentru a elimina permanent creșterea nedorită a părului fără înroșire, fire crescute sub piele sau alte iritații.

În plus, este cea mai revoluționară metodă de îndepărtare a părului la domiciliu și este deja considerat un produs de top. Pielea fină şi netedă, fără nici o durere sau iritaţie, este în sfârşit la îndemână!

Creat pentru toate culorile pielii şi aproape toate nuantele de păr

Până în prezent, nu a fost posibilă îndepărtarea definitivă a părului blond, gri şi roşcat folosind un dispozitiv de uz casnic.

În plus, persoanele cu tonuri de piele mai închise nu au avut o soluție permanentă pentru îndepărtarea părului la domiciliu.

Cercetatorii de la laboratoarele Silk’n au acceptat provocarea și au identificat modalitatea prin care îndepartarea părului folosind lumină pulsată este disponibilă pentru un public mai larg. Astfel a apărut Silk’n Glide Xpress 300 000.

Nu uitați niciodată de o sesiune de epilat cu aplicația inteligentă Silk’n! Programați următoarea sesiune de epilare în aplicaţie iar aceasta vă va reaminti în mod automat când este timpul să efectuaţi o etapa nouă de epilare.

Acest lucru economisește timp și vă permite să vedeți rezultate mai rapide. Aplicația afișează, de asemenea, informații despre progresele dvs. de îndepărtare a părului – cum ar fi setările de energie pe care le-ați utilizat pe anumite zone ale corpului dvs. –

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide