Epilator definitiv Silk’n GLIDE UNISEX 200,000 + Dispozitiv de Dezinfectare, GLU2PE3001

1149 lei

Tehnologie HPL ™ patentată și dovedită clinic pentru îndepărtarea permanentă a părului. Primul dispozitiv de înlăturare a părului HPL ™ destinat atat bărbaților cât și femeilor.

Include sistemul de dezinfectare Silk’n Cleansing Box. Tratament pentru întreg corpul în mai puțin de 20 de minute

 • Setări de viteză ajustabile: de la 1 impuls / 1 secundă la 1 impuls / 2 secunde
 • Reduce până la 92% creșterea părului după finalizarea sesiunilor conform instrucțiunilor
 • Include o aplicație gratuită pentru a programa tratamentele
 • Garantează 200.000 de impulsuri luminoase
 • Potrivit pentru tratamentul facial și întregul corp.
 • Doua metode de utilizare: pulsare și alunecare.
 • 5 niveluri de energie
 • De asemenea, potrivit pentru tenurile mai închise
 • Poate fi folosit după plajă (utilizați setarea de energie 1)
 • Zonă de tratare: 3 cm²
 • Nu este necesară reîncărcarea
 • Ambalat într-o trusă elegantă de frumusețe
Faceți cunoștință cu Silk’n Glide Unisex 200,000: primul dispozitiv de îndepărtare a părului HPL ™ conceput special pentru bărbați și femei.

Tratamentul permanent de îndepărtare a părului nu a fost niciodată mai plăcut.

Acum puteți utiliza dispozitivul împreună cu partenerul dvs., de exemplu, deoarece puteți dezinfecta epilatorul după fiecare sesiune de tratament, utilizând sistemul de dezinfectare Silk’n Cleaner.

Pur și simplu plasați dispozitivul de îndepărtare a părului în dispozitivul de dezinfectare, iar lumina LED albastră va elimina eficient orice bacterie. Începeți toate tratamentele cu un dispozitiv de îndepărtare a părului igienizat!

ÎNDEPĂRTARE PERMANENTĂ A PĂRULUI PENTRU FEMEI ȘI BĂRBAȚI

Până acum, a fost dificil să utilizați un singur dispozitiv de îndepărtare a părului cu o altă persoană, de exemplu, din motive igienice. Silk’n Glide Unisex 200.000 vine cu o schimbare în acest sens, deoarece acest dispozitiv de îndepărtare a părului este special conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Utilizarea dispozitivului dvs. Împreună cu alte persoane este ușoară datorită pachetului de curățare Silk’n care vine cu el.

Tratamentul de îndepărtare a părului nu a fost niciodată mai plăcut. Mai mult, terminați un tratament în cel mai scurt timp: Glide Unisex este de până la 2 ori mai rapid decât alte dispozitive HPL ™. Tratamentul întregului corp durează mai puțin de 20 de minute.

NOU: SISTEMUL DE DEZINFECTARE – CUTIE DE CURĂȚARE SILK’N

Sistemul de dezinfectare Silk’n Cleansing Box este o invenție inteligentă pentru dezinfectarea dispozitivului de îndepărtare a părului. Pur și simplu plasați Glide Unisex în dispozitivul de dezinfectare și produsul dvs. este igienizat complet în doar 6 – 7 minute. Secretul se află în lumina albastră  LED a sistemului Cleansing Box, care este bine cunoscută pentru efectele sale antibacteriene.

Celulele bacteriene absorb această lumină albastră și mor. După dezinfectare, dispozitivul dvs. de îndepărtare a părului este igienizat, astfel încât utilizarea dispozitivului împreună cu partenerul dvs., de exemplu, nu mai este o problemă. Acest sistem revoluționar nu a mai existat până acum pe piață; alte mărci nu au nimic asemănător.

Silk’n Cleansing Box este disponibil exclusiv la Silk’n.

 

VITEZĂ ADJUSTABILĂ PENTRU COMFORT MAXIM

Silk’n Glide Unisex 200.000 oferă diferite setări de energie care controlează și viteza impulsurilor. Alegeți setarea cea mai scăzută de energie (1), iar aparatul emite 1 impuls de lumină în fiecare secundă pe măsură ce îl alunecați pe piele pentru a îndepărta părul. Sau selectați o setare de energie mai ridicată pentru a elimina părul nedorit din fiecare punct, impuls cu impuls. Indiferent de dorința dvs., Glide Unisex vă asigură că veți avea parte de cea mai rapidă îndepărtare a părului HPL ™.

 

REDUCE PÂNĂ LA 92% CREȘTEREA PĂRULUI DUPĂ FINALIZAREA SESIUNILOR CONFORM INSTRUCȚIUNILOR

Studiile arată că utilizarea Silk’n Glide Unisex 200.000 are ca rezultat o reducere a părului nedorit de până la 92% după terminarea sesiunilor de tratament. În plus, tehnologia HPL ™ utilizată de Glide Unisex este patentată și dovedită clinic.

Dispozitivul emite impulsuri luminoase care pătrund în foliculii de păr și determină căderea firelor de păr, în mod eficient și fără durere. După numai 3-4 sesiuni, veți observa până la 50% mai puține fire de păr, iar după ultima sesiune puteți obține o reducere a părului nedorit de până la 92%.

200.000 IMPULSURI DE LUMINĂ: NU SUNT NECESARE CARTUŞE DE ÎNLOCUIRE

Silk’n Glide Unisex emite nu mai puțin de 200.000 de impulsuri de lumină. Datorită numărului mare de impulsuri – spre deosebire de alte dispozitive de pe piață – nu aveți nevoie de reîncărcare, ceea ce înseamnă că veți face o economie importantă.

Cele 200.000 de impulsuri sunt suficiente pentru mai multe tratamente complete, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Prin urmare, este perfect pentru a fi utilizat de ambele persoane. Puteți lua Glide Unisex cu dvs. oriunde mergeți. Ideal pentru călătorii!

PENTRU ÎNTREGUL TĂU CORP ȘI FAȚĂ

Picioarele, braţele, axilele, linia de bikini, spatele și pieptul: Silk’n Glide Unisex 200.000 poate îndepărta părul nedorit din fiecare parte a corpului cu cea mai mare ușurință. Unisex Glide este de asemenea potrivit pentru părul facial.   Puteți efectua tratamentele în mod confortabil în propria dvs. locuință. Dispozitivul are o suprafață efectivă de 3 cm², ceea ce îl face la fel de potrivit pentru tratarea unor zone mai mici, cum ar fi buza superioară. În plus, utilizând metoda Gliding, ați terminat mult mai repede decât v-ați imaginat! Citiți mai departe pentru a afla mai multe informații cu privire la metodele Gliding și Pulsing.

TEHNOLOGIE TESTATĂ SIGURĂ, TESTATĂ CLINIC

Silk’n Glide Unisex 200.000 este sigur pentru piele și ochi. Tehnologia HPL ™ a fost testată clinic, dermatologii considerând Glide Unisex un dispozitiv de înlăturare a părului sigur, care poate fi folosit într-un mediu casnic obișnuit. Este recomandat de medici, este dovedit clinic și a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration) în Statele Unite.

Combinația dintre un senzor încorporat pentru depistarea nuanţelor de piele, pentru a vă proteja pielea și un mecanism de siguranță pentru a vă proteja ochii face ca Glide Unisex să fie un dispozitiv unic de îndepărtare a părului. Gelul de răcire sau ochelarii de protecție nu sunt necesari.

TEHNOLOGIE TESTATĂ SIGURĂ, TESTATĂ CLINIC

Silk’n Glide Unisex 200.000 este sigur pentru piele și ochi. Tehnologia HPL ™ a fost testată clinic, dermatologii considerând Glide Unisex un dispozitiv de înlăturare a părului sigur, care poate fi folosit într-un mediu casnic obișnuit. Este recomandat de medici, este dovedit clinic și a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration) în Statele Unite.

Combinația dintre un senzor încorporat pentru depistarea nuanţelor de piele, pentru a vă proteja pielea și un mecanism de siguranță pentru a vă proteja ochii face ca Glide Unisex să fie un dispozitiv unic de îndepărtare a părului. Gelul de răcire sau ochelarii de protecție nu sunt necesari.

POTRIVIT ŞI PENTRU PIELEA BRONZATĂ

Pe lângă opţiunea de a utiliza aparatul chiar şi pentru tonurile de piele deschise sau închise la culoare, Silk’n Glide Unisex 200000 poate fi folosit și pe pielea bronzată. Însă acest lucru este posibil doar la cel mai mic nivel de energie (1).

Dacă abia v-aţi întors din vacanță şi aveţi pielea bronzată, puteți continua să urmaţi ședințele de îndepărtare a părului fără a opri tratamentul.

Va trebui să urmaţi un număr de tratamente pentru obținerea celor mai bune rezultate. Pentru a vă asigura că vă planificaţi sesiunile corect – și nu omiteţi nici una- le puteți include cu ușurință în programul dvs. personal, cu aplicația Silk’n, gratuită și ușor de utilizat.

Funcția de notificare automată vă ajută să nu uitaţi niciodată de o sesiune viitoare. În plus, puteți consulta aplicaţia pentru orice întrebări importante pe care le aveţi cu privire la produsul dumneavoastră Silk’n Glide Unisex 200000. Cu alte cuvinte, este o aplicaţie convenabilă și multifuncțională!

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide