Epilator definitiv
Silk’n SATIN GLOW 400.000, FGS1PEU001 

1899 lei

 • Potrivit pentru întregul corp
 • Un tratament complet în 26 de minute
 • Cartușe de reîncărcare disponibile
 • Design ergonomic pentru o mai bună aderență
 • Conține 400.000 de impulsuri luminoase
 • Metodele Pulsing sau Gliding
 • 5 niveluri de energie
 • Viteză reglabilă
 • Cu senzor pentru determinarea nuanței pielii
 • De asemenea, potrivit pentru tenul mai închis
 • Poate fi folosit după plajă (nivelul de energie 1)
 • Zona de tratare: 4 cm²
 • Aplicație gratuită Silk’n pentru planificarea tratamentelor

TEHNOLOGIA HPL™ DOVEDITA CLINIC SI PATENTATA

În saloanele de înfrumusețare, dispozitivele tip IPL sau cu laser sunt utilizate pentru a elimina părul nedorit. Pentru a permite îndepărtarea permanentă a părului în confortul propriei locuințe, Silk’n a dezvoltat tehnologia HPL ™ (Home Pulsed Light). Tehnologia HPL ™ este inspirată de tehnologia IPL și este considerată versiunea sa pentru acasă. Tehnologia HPL ™ a fost testată clinic, iar dermatologii de top au consideră tehnologia ca fiind o modalitate sigură, ușoară și eficientă care poate fi folosită în spațiul obișnuit al casei destinat epilării. Este recomandată de medici, a fost dovedită clinic, brevetată și aprobată de FDA (Food and Drug Administration) în Statele Unite.

400.000 DE IMPULSURI DE LUMINĂ PENTRU ÎNTREGUL CORP

Silk’n SatinGlow include 400.000 de impulsuri luminoase. Cu acest număr mare de impulsuri puteți efectua nenumărate tratamente corporale. SatinGlow este potrivit pentru întregul corp și anume: pentru picioare, linia bikinilor, brațe, axile și în cazul bărbaților, pentru spate și piept. Lucrul deosebit al acestui dispozitiv este ca functioneaza cu cartuse de reincarcare. In cazul in care impulsurile dvs. se termina la un moment dat si doriti continuarea tratamentelor, puteti cumpara un cartus nou. Apasand pe butonul dispozitivului, impulsurile vor fi emise.

TEHNOLOGIA HPL™ DOVEDITĂ CLINIC ȘI PATENTATĂ

ATENȚIE: NU ESTE POTRIVIT PENTRU FAȚĂ
SatinGlow nu este potrivit pentru tratamentul feței. Dacă doriți să îndepărtați părul facial, puteți alege alte dispozitive de îndepărtare a părului Silk’n, cum ar fi Silk’n Jewel, Silk’n Glide, Silk’n Motion sau Silk’n Infinity.

PROTECȚIA PIELII DATORITĂ SENZORULUI DE DETECTARE A NUANȚEI PIELII INTEGRAT
Unele zone de pe corpul nostru pot fi mai întunecate sau mai bronzate. Pentru a vă asigura că puteți îndepărta întotdeauna părul în siguranță, Silk’n SatinGlow are un mecanism unic care vă protejează pielea: senzorul de culoare a pielii. Acest senzor scanează pielea în timpul tratamentului de îndepărtare a părului. Atunci când pielea este prea închisă la culoare, nu se eliberează impulsuri luminoase la niveluri mari de energie. În acest caz, puteți utiliza un nivel inferior de energie și puteți continua sesiunea de îndepartare a părului. SatinGlow nu este potrivit pentru persoanele cu cea mai întunecată culoare a pielii și în acest caz nu va fi eliberat un impuls de lumină. Verificați diagrama de culori ale pielii și a nuanțelor de păr pentru a vedea dacă îndepărtarea părului cu SatinGlow este potrivită pentru dvs.

SatinGlow are, de asemenea, un mecanism de siguranță pentru a vă proteja ochii. Un impuls de lumină este emis doar atunci când dispozitivul este în contact cu pielea și nu când aparatul este plasat în aer.

METODELE PULSING ȘI GLIDING

Cu Silk’n SatinGlow puteți alege între două metode de îndepărtare a părului: Pulsing sau Gliding. Metoda Pulsing vă permite să gestionați fiecare impuls emis pe o anumită porțiune a corpului. Selectarea acestei metode vă permite să urmați tratamentul în siguranță. Este ideal pentru zone mici de tratament cum ar fi linia bikinilor sau zona axilei.

Doriți ca sesiunile dvs. de eliminare a părului să dureze mai puțin? Alegeți metoda Gliding. Această setare îi permite dispozitivului SatinGlow să elibereze impulsuri rapid, iar tot ce aveți de făcut este să glisați pe piele dispozitivul. Această metodă este foarte potrivită pentru zonele mai mari ale corpului, cum ar fi picioarele și brațele. Ideal pentru momentele în care vă grăbiți și doriți să fiți gata într-un timp scurt!

5 NIVELURI DE ENERGIE CU VITEZĂ AJUSTABILA

Doriți să îndepărtați rapid părul? Cu Silk’n SatinGlow este posibil. Acest dispozitiv are 5 niveluri de energie, nivelul 1 fiind cel mai mic. Nivelurile de energie sunt asociate cu viteza. Cu cât este mai mare nivelul de energie, cu atât este mai eficient tratamentul.

La nivelul de energie 1, se emite un impuls de lumină pe secundă, ceea ce face ca acest nivel să fie cel mai rapid. În doar 4 minute, puteți, de exemplu, să eliminați părul din zona axilelor, iar cel de pe linia bikinilor în doar 2 minute. În plus, puteți folosi nivelul 1 după expunerea la soare.

Un impuls de lumină este emis la fiecare 3,5 secunde la nivelul de energie 5. Acest nivel este cel mai eficient și oferă cel mai bun rezultat.

 

APLICAȚIE GRATUITĂ PENTRU PLANIFICAREA TRATAMENTELOR

Manualul de utilizare vă arată de câte tratamente aveți nevoie în medie și cât de des trebuie să urmați tratamentele pentru a obține rezultate bune. Pentru a ușura acest proces, puteți folosi gratuit aplicația Silk’n.

Alegeți în aplicație modelul dispozitivului achiziționat, pe ce părți ale corpului doriți să efectuați tratamentul, selectați nuanța părului și a pielii, iar apoi aplicația va calcula automat numărul de tratamente de care aveți nevoie și le va planifica în calendar. Aplicația trimite o alertă automat, astfel veți ști cu precizie când este timpul pentru următorul tratament. Acest lucru vă împiedică să pierdeți accidental un tratament. Aplicația vă răspunde, de asemenea, la întrebări importante cu privire la dispozitivul dvs. Silk’n SatinGlow. Convenabil și multifuncțional!

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide