Despre Silk’n

Bine te-am găsit! Este important să ne simțim frumoase în fiecare zi! Produsele Silk’n sunt special concepute pentru a ne îmbunătăți procesul de înfrumusețare în confortul propriei locuințe!

Silk’n este liderul global al produselor profesionale de înfrumusețare pentru utilizarea acasă. Produsele noastre sunt special concepute pentru a ne face viața mai ușoară și mai confortabilă. Filosofia noastră este de a aduce produsele profesionale utilizate în clinicile specializate, la tine acasă.

Mai mult decât atât, Silk’n combină știința dovedită cu rezultate uimitoare și lansează în mod constant produse revoluționare din fiecare categorie de frumusețe: îndepărtarea părului, îngrijirea părului, îngrijirea feței, curățarea feței, îngrijirea dentară, îngrijirea corpului, a picioarelor și produse de înfrumusețare. Tratamente utilizate cu succes în clinicile estetice perioade îndelungate, sunt disponibile acum prin intermediul Silk’n.

Silk’n a lansat primul dispozitiv dedicat utilizării acasă acum aproximativ 10 ani și începând de atunci a fost vândut la peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume. Echipa noastră științifică formată din experți în frumusețe, se ocupă de implementarea ideilor noi în fiecare zi, dezvoltând gama Silk’n în toate categoriile.

Totul a început acum 10 ani in Israel, când un grup de oameni de știință, ingineri și profesioniști de afaceri, recunoscuți pentru realizările lor în dezvoltarea dispozitivelor estetice minim invazive utilizate în operații estetice și profesionale, și-au propus să aducă aceste tehnologii acasă.

Scopul a fost de a crea dispozitive pe care oamenii le-ar putea folosi în intimitatea propriei case, care să ofere rezultate profesionale la prețuri accesibile.

Condusă de CEO-ul Moshe Mizrahy, echipa și-a propus să rescrie viitorul îngrijirii naturale a pielii. Home Skinovations Ltd. a pus astfel bazele mărcii Silk’n și a liniilor de produse pentru epilare, anti-îmbătrânire și anti-acnee care să revoluționeze metodele de înfrumusețare moderne.

ZECE ANI

ZECE MILIOANE DE UTILIZATORI FRUMOȘI

Acum, cu 10 milioane de dispozitive de îngrijire a pielii Silk’n în mâinile consumatorilor din întreaga lume, viziunea fondatoare a unei pieli mai fină, mai moale, mai sănătoasă, a devenit o realitate. Silk’n a început această călătorie prin recunoașterea oportunității de a extinde utilizarea efectivă a tehnologiei Intens Pulse Light (IPL) la domiciliu, pentru eliminarea permanentă a părului nedorit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Nu numai că a fost primul produs de îndepărtare a părului cu lumină pulsată pentru uz casnic, dar primul care a fost acceptat de FDA. Din această realizare a venit inspirația și imaginația pentru a dezvolta o gamă completă de soluții tehnologice de îngrijire a pielii, utilizându-se nu numai lumina intensă a pulsului, ci și radiofrecvența, căldura infraroșie, tehnologia cu lumină roșie cu LED-uri și lumină albastră.

Beautiful technology!

Beautiful skin!

Este motto-ul care stă la baza tehnologiilor Silk’n! Fiecare dintre acestea a fost testată clinic și validată de către dermatologi și medici de renume. Produsele noastre de îndepărtare a părului elimină firele nedorite pentru totdeauna, iar produsele noastre anti-îmbătrânire dezvăluie o piele mai tânără, diminuand liniile și ridurile, petele de pigmentare dar și celulita.

Vă invităm să descoperiți toate modurile remarcabile prin care Tehnologia Silk’n vă îmbunătățește viața și stima de sine, prin grija pe care o poartă femeilor active care își doresc răsfățul de la salon în intimitatea casei.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide