Descoperă cum funcționează epilarea definitivă în confortul casei și dacă este potrivită pentru tine

 

 

 

 

   

16.05.2019
Timp de 10 ani Silk’n a proiectat și dezvoltat dispozitive pentru piața epilării la domiciliu. Milioane de oameni din întreaga lume au descoperit beneficiile și efectele de lungă durată ale unui tratament complet.

În ceea ce privește îndepărtarea definitivă a părului, este greu să dai vina pe oameni pentru că sunt sceptici. După ani de zile în care ai utilizat fie aparate de ras care irită pielea sau ceara fierbinte și dureroasă – metode care necesită o întreținere continuă, fie gadgeturi pentru îndepărtarea părului ineficiente sau tratamente cu laser care nu se mai termină și care sunt costisitoare, este ușor să ridici din umeri și să-ți lași, eventual, părul să crească.

Pentru a avea rezultate, trebuie să depășești provocările pe care le creează sau le amplifică părul nedorit. Aceste provocări includ mersul la plajă (pentru că ești conștientă de cum arată corpul tău într-un costum de baie), practicarea unui sport (pentru că nu dorești să porți pantaloni scurți sau bustieră) sau poate doar cunoașterea unor oameni noi (pentru că îți faci griji cu privire la ce vor crede despre tine).

Ce reprezintă o sesiune de eliminare definitivă a părului îndeplinită cu succes?

Ca orice aspect care ține de îngrijire, părul facial și corporal țin de alegeri personale și nimeni nu ar trebui să fie rușinat sau presat să îl elimine. Totul se rezumă la alegerea și stilul personal.

Pentru cei care își propun să elimine părul nedorit, dorința poate deveni atât de intensă încât sunt dispuși să reziste durerii intense în schimbul rezultatelor. Nu este un caz ideal. Trebuie să decizi ce rezultate dorești să obții pe fiecare zonă a corpului și apoi să îți faci un plan de atingere a rezultatelor.

Iată câteva lucruri pe care să le iei în considerare:

 • De pe ce zonă sau zone ale corpului dorești să elimini părul?
 • Îți dorești să obții o îndepărtare definitivă a părului?
 • Te poți angaja să urmezi un tratament complet care poate dura 8-10 săptămâni plus întreținere?
 • Vei călători în timpul tratamentului?
 • Ești pregătită să urmezi tratamente de întreținere cât este necesar?
 • Ai nuanța pielii și a părului care răspund pozitiv la tratament?

Aparatele de îndepărtare a părului la domiciliu nu ar trebui să fie ultima soluție. Acestea oferă tratamente sigure și eficiente care produc rezultate de lungă durată care fac ca raderea, cremele depilatoare și ceara să pară antice. Ele sunt metoda lipsită de frustrare prin care obții o piele fină.

Credem cu tărie că nimic nu ar trebui să stea în calea faptului ca tu să te simți si să arăți minunat.

Epilatorul Infinity

Cel mai recent dispozitiv de îndepărtare a părului de la Silk’n este Infinity. Infinity combină două tehnologii moderne: HPL și energia galvanică. Această sinergie oferă un tratament mai complex care are capacitatea de a acționa asupra firelor mai groase.

Mulți consideră că acest dispozitiv este revoluționar, de cel mai înalt standard. Îți oferă rezultate sigure și eficiente care te vor face să te bucuri de plajă sau să îți expui fără griji brațele și picioarele, purtând rochia preferată.

Infinity are următoarele caracteristici și beneficii:

 • Nu are nevoie de cartușe de înlocuire
 • Are integrate metodele: Pulsing și Gliding
 • Cinci setări pentru tratamente personalizate
 • Lampă din cuarț pentru emiterea și reîncărcarea rapidă a impulsurilor
 • Acces gratuit la aplicația de planificare a tratamentelor

În plus, acest dispozitiv îmbunătățește circulația și aspectul pielii și permite absorbția eficientă a cremelor și loțiunilor aplicate după tratament, pentru cei care au pielea sensibilă sau uscată.

INFINITY costă 1599 lei, transportul fiind gratuit.

Epilatorul Glide Xpress

Glide Xpress le oferă utilizatorilor rezultate fiabile în doar jumătate din timpul necesar utilizării altor dispozitive și modele. Acest aparat a fost conceput pentru persoanele ocupate, care doresc tratamente rapide, fără a sacrifica aspectul eficienței. Glide Xpress emite impulsuri frecvent, în timp ce design-ul ergonomic le permite utilizatorilor să gliseze dispozitivul pe piele pentru tratamente ușoare, în orice zonă a corpului.

Glide Xpress are următoarele caracteristici și beneficii:

 • Impulsuri emise mai rapid și tratamente mai rapide. De exemplu, erau necesare 40 de minute pentru a trata picioarele (20 de minute/picior) dar Glide Xpress face acest lucru în doar 20 de minute (10 minute/picior). Poți efectua tratamente înainte de a merge la serviciu sau imediat după job, înainte de a ieși în oraș.
 • Utilizare sigură în zonele sensibile
 • Un preț accesibil pentru ani de utilizare neîntreruptă
 • Nu sunt necesare baterii
 • Recomandat de dermatologi

Glide Xpress costă 1299 lei, transportul fiind gratuit.

Epilatorul Jewel

 

Jewel este ajustabil, pentru a putea trata zone de diferite dimensiuni, inclusiv zonele mai mici. Este potrivit, de asemenea, pentru diferite nuanțe ale pielii și părului.

Conceput astfel încât utilizatorii să poată efectua tratamente cu ușurință și fără efort, prin intermediul tehnologiei Touch and Glide. Nu trebuie să apeși în mod repetat declanșatorul de impulsuri până vei avea crampe la degete. Glisează dispozitivul pe zonele pe care dorești să le tratezi și Jewel va emite automat un impuls de putere mare.

Jewel are următoarele caracteristici și beneficii:

 • Acționează de fiecare dată asupra firelor de păr și nu asupra pielii
 • Nu are nevoie de cartușe de înlocuire
 • Setările includ niveluri reglabile de energie
 • Recomandat de dermatologi

Jewel costă 679 lei, transportul fiind gratuit.

Cum se utilizează dispozitivele de îndepărtare a părului Silk’n:

Tratamentele cu Silk’n sunt similare, indiferent de dispozitiv. Acest lucru se datorează faptului că acestea au integrat același tip de tehnologie HPL (Home Pulsed Light) și sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat, prin urmare nu trebuie să fii estetician autorizat pentru a putea opera unul.

Iată pașii generali pentru a utiliza Infinity sau orice alt dispozitiv de tip IPL:

 • Asigură-te că pielea este rasă, curată, uscată, fără urme de creme, fard sau machiaj.
 • Îți recomandăm să efectuezi un test înainte. Setează dispozitivul la cel mai mic nivel de energie și acționează impulsuri pe o zonă mică. Dacă nu există disconfort în timpul sau după acest test, poți începe cu prima sesiune.
 • Apasă butonul central sau butonul de control. Indicatorul luminos al nivelului 1 de energie se va aprinde. După un moment, indicatorul luminos Ready va clipi. Acum dispozitivul este pregătit pentru utilizarea la cel mai mic nivel de energie.
 • Sunt 5 niveluri de energie. Puteți comuta nivelurile de energie prin apăsarea în mod repetat a butonului central, până ajungeți la setarea dorită.
 • Aplică suprafața de tratament a dispozitivului pe piele. Asigură-te că este în contact complet cu zona țintită.
 • Senzorul va detecta nuanța pielii. Odată detectată, dispozitivul va emite un impuls. S-ar putea să observi un flash de lumină și un sunet, nu îți face griji, este normal.
 • Mută suprafața de tratament pe următoarea zonă de tratare. Orientează-te după mărcile de presiune lăsate de dispozitiv pentru a cartografia un curs de tratament. Încearcă să eviți goluri sau suprapuneri.

Îți recomandăm să te familiarizezi cu dispozitivul înainte de a face testul.

Descoperă întreaga gamă de dispozitive de îndepărtare a părului Silk’n și care e produsul potrivit pentru tine. Nu uita să recitești caracteristicile și instrucțiunile, astfel încât să planifici tratamentele cu ușurință. Pentru orice întrebare, îți stăm la dispoziție.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide