Epilarea poate să fie o procedură dureroasă, care necesită mult timp și multă răbdare. Din acest motiv, foarte multe persoane apelează la epilarea definitivă. Totuși, înainte de achiziționarea unui aparat IPL, este necesară documentarea în legătură cu tehnologia și opțiunile prezente pe piață. Dacă ești în căutarea unui epilator definitiv, care să îți transforme viața în bine, atunci articolul acesta este pentru tine.

1. Tehnologii IPL de la Silk’n

Epilarea cu epilatorul clasic sau cu ceară poate să provoace multe disconforturi, printre care se numără iritarea și inflamarea pielii. De asemenea, părul îndepărtat tinde să crească mai repede, astfel fiind necesară repetarea frecventă a epilării. Dacă ești în căutarea unei variante mai ușoare și mai confortabile de epilare, care să nu necesite repetări frecvente și nu provoacă dureri, atunci tehnologia IPL este soluția.

Tehnologia de epilare definitivă dezvoltată de către Silk’n, numită Tehnologie HPL (Home Pulsed Light) este utilizată pentru a îndepărta părul nedorit de ani de zile, peste tot în lume. Tehnologia a făcut obiectul a numeroase studii clinice, iar dermatologii de vârf o văd ca o modalitate sigură, ușoară și eficientă de îndepărtare a părului într-un mediu obișnuit, casnic.

Descoperă în continuare modelul Silk’n Infinity care are integrată tehnologia mai avansată dezvoltată de specialiștii de la Silk’n: eHPL.

2. Cel mai performant model de epilator IPL

Silk’n Infinity 400.000 utilizează impulsuri de lumină pentru a elimina permanent creșterea nedorită a părului fără înroșire, fire crescute sub piele sau iritații. În plus, este cea mai revoluționară metodă de îndepărtare a părului la domiciliu și este deja considerat un produs de top. Pielea fină şi netedă, fără durere sau iritaţie, este în sfârşit la îndemână!

Tehnologia folosită de aparatul Silk’n Infinity, numită eHPL, este o versiune îmbunătățită a tehnologiei HPL, care prezintă o serie de avantaje semnificative.

3. Avantajele folosirii epilatorului Silk’n Infinity

 • Utilizează o combinație între energie galvanică și energie optică. Astfel, aparatul Silk’n Infinity îndepărtează mai eficient părul, deoarece deschide porii și permite impulsurilor să ajungă în mod optim la foliculii de păr
 • Îl poți folosi pe aproape toate culorile de păr și piele
 • Nu îți provoacă dureri sau sentimente de disconfort
 • Îl poți folosi atât pe corp, cât și pe față
 • Are rezultate vizibile, chiar de la prima utilizare. După fiecare sesiune de epilare poți observa că, procesul de creștere a părului devine mai lent, până în momentul în care foliculul de păr este eliminat permanent
 • Aplicația Silk’n te ajută să nu uiți când trebuie să realizezi următoarea ședință de epilare
 • Poți folosi acest epilator începând cu vârsta de 15 ani, cu supravegherea unui adult
 • Are 5 niveluri de energie, care elimină părul de până la două ori mai repede față de alte metode de epilare
 • Îți oferă posibilitatea să vezi numărul rămas de impulsuri luminoase, prin conectarea dispozitivului prin bluetooth
 • Îți oferă rezultatele dorite, reducând până la 92% creșterea părului după finalizarea sesiunilor conform instrucțiunilor

4. Alte modele de epilatoare de la Silk’n 

Varianta IPL, adaptată pentru utilizarea în confortul propriei locuințe, este aparatul care îți va schimba total părerea despre epilare. Folosind o tehnologie nouă,  Silk’n Infinity elimină definitiv părul nedorit de pe corp și față, fără să îți provoace dureri sau disconforturi. 

Design inovator, care îți face experiența de epilare mult mai plăcută și ușoară. Având un singur buton de pornire și oprire, poți realiza ședințele de epilare rapid și eficient. Folosind 150.000 de impulsuri luminoase, Silk’n Jewel nu necesită achiziționarea unei cartușe pentru lămpi. Astfel, costurile tale suplimentare sunt minimale. De asemenea, Silk’n Jewel are integrat un senzor de detectare a nuanței pielii, care scanează pielea și emite impulsurile în funcție de nuanța acesteia. Mai apoi, acesta are cinci niveluri de putere și viteză ajustabilă, care îți oferă posibilitatea de a schimba intensitatea epilatorului. 

Folosind aceeași tehnologie, Silk’n oferă o gamă largă de epilatoare, printre care se numără Silk’n Glide Xpress și Silk’n Jewel Luxx.

5. Păreri 

”Am făcut până acum doar două ședințe însă rezultatele sunt considerabil vizibile, într-adevăr un produs de 5 stele în confortul casei tale.”

Ana Cătălina a cumpărat, Silk’n Infinity

”Ușor de folosit și foarte eficient când timpul nu îți permite să mergi la salon, iar comanda s-a livrat repede.”

Corina a cumpărat, Silk’n Infinity

”Sunt la tratamentul cu numărul 4 și rezultatele sunt remarcabile pană acum, mai ales că părul meu este mai deschis la culoare.” 

Diana Cernea a cumpărat, Silk’n Jewel

”Deși am fost reticentă pentru epilare definitiva acasă, procedeul este foarte ușor și comod. E o variantă extraordinară dacă nu ai timp să stai la salon 🙂”

Anca S a cumpărat, Silk’n Jewel

 

”Livrarea a fost rapidă și serviciile foarte bune, am primit răspunsuri la toate nelămuririle mele. Am folosit aparatul o singură dată, voi reveni cu detalii după mai multe ședințe.”

Mădălina a cumpărat , Silk’n Jewel

 

”Utilizez produsul de aproximativ 3 luni și sunt încântată de rezultate. Recomand!”

Maria a cumpărat, Silk’n Jewel

6. Întrebări Frecvente  

 • Este potrivit pentru oricine?

Epilatoarele Silk’n pot fi folosite atât de femei, cât și de bărbați. Pentru a obține rezultate bune și pentru siguranța ta, este important să verifici dacă părul și nuanța pielii tale sunt potrivite pentru a urma tratamentul cu acest aparat. Te rugăm să vizualizezi diagrama nuanțelor de păr și piele pe site-ul nostru sau pe ambalajul produsului. Aceste dispozitive nu sunt potrivite pentru toate persoanele, prin urmare te rugăm să citești în întregime contraindicațiile menționate în manualul de utilizare, înainte de a începe tratamentul.

 

 • În ce zone poate fi folosit?

În general, aparatul poate fi folosit pe corp și față, exceptând zona ochilor, mameloanele și organele genitale. Citește cu atenție manualul de utilizare pentru a vedea toate excepțiile cauzate de afecțiunile pielii sau anumite boli.

 

 • Cât timp durează o sesiune de tratament?

Durata poate varia în funcție de zona tratată. Tratamentul picioarelor poate dura până la 15 minute, iar tratamentul pentru zona axilară, până la 2 minute. Dorești să îndepărtezi rapid părul? Tehnologia Touch & Glide este unică și ultra rapidă. Epilatoarele Silk’n produc impulsuri luminoase individuale, la intervale automate. Cu această metodă, poți pur și simplu să glisezi dispozitivul pe piele.

 

 • De ce funcționează fără cartușe?

Epilatoarele Silk’n conțin atât de multe impulsuri luminoase – suficiente pentru multe tratamente, nefiind nevoie de cartușe de înlocuire. Prin urmare, acestea nu sunt disponibile. Nefiind nevoie de a achiziționa cartușe suplimentare, vei economisi și mai mulți bani.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide