Noutăți & Evenimente
Tips & Tricks

În spatele scenei, Silk’n este focusat pe dezvoltarea de produse noi care vor schimba în totalitate viața multor persoane și pe care suntem încântați să vi le prezentăm în secțiunea Noutăți. Vă vom surprinde și cu articole inspiraționale din domeniile frumusețe, îngrijire și sănătate.

Cel Mai Bun Epilator IPL de la Silk’n

Epilarea poate să fie o procedură dureroasă, care necesită mult timp și multă răbdare. Din acest motiv, foarte multe persoane apelează la epilarea definitivă. Totuși, înainte de achiziționarea unui aparat IPL, este necesară documentarea în legătură cu tehnologia și...

read more

Tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă de la un medic dermatolog

Atunci când luăm decizia să apelăm la epilarea pe bază intens pulsată, este necesară o informare detaliată în prealabil asupra modalității de utilizare a unui aparat IPL, dar și asupra contraindicațiilor.
La cele mai comune întrebări pe care ni le punem în acest stadiu, ne va răspunde doamna Dr. Mare-Păcurar, Medic Specialist DERMATOLOGIE.

read more

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide