Aparat ultra puternic pentru exfoliere prin microdermabraziune cu particule de diamant Silk’n REVIT PRESTIGE, REVP1PE1001

699 lei

  • Îndepărtează celulele de piele moarte, încurajează producerea de celule noi și stimulează circulația sângelui
  • Îmbunătățește textura și elasticitatea pielii
  • Blochează semnele de îmbătrânire, diminuează iregularitățile pielii și cicatricile de la acnee
  • Atenuează ridurile fine
  • Mod Auto și Manual
  • 3 setări de aspirare în vid
  • Utilizare fără fir
  • Include 3 vârfuri de tratament cu particule de diamant (Fine, Regular și Body)
  • Include un vârf de tratament cu funcția de masaj
  • Include suport/încărcător și săculeț.

CE ESTE SILK’N REVIT PRESTIGE?

Silk’n ReVit Prestige este cea mai nouă soluție pentru oricine dorește să aibă o piele fermă și vitalizată care arată mai tânără. Descoperiți ce poate face acest dispozitiv puternic de microdermabraziune! Silk’n ReVit Prestige este un dispozitiv puternic de microdermabraziune care vă poate oferi o piele fermă și vitalizată, care arată mai tânără în doar câteva minute. Celulele moarte ale pielii sunt îndepărtate, iar producția de celule noi este stimulată. Textura și elasticitatea pielii sunt vizibil îmbunătățite. Apirarea în vid îmbunătățește circulația sângelui, pentru un ten sănătos. În plus, Silk’n ReVit Prestige diminuează iregularitățile pielii, cicatricile provocate de acnee și petelele cauzate de îmbătrânire și ajută la diminuarea porilor și reducerea liniilor fine.

ASPIRAREA ÎN VID PENTRU O CIRCULAȚIE MAI BUNĂ A SÂNGELUI

Prin aspirarea în vid realizată de Silk’n ReVit Prestige, stratul de piele mai adânc este ridicat și masat, iar circulația sângelui este stimulată. Rezultatul este vizibil imediat dacă vă priviți în oglindă: pielea facială arată mai tânără și mai fină și petele sunt mai puțin vizibile.
Vârful FINE Are particule fine de diamant și o suprafață mică de acțiune. Este destinat zonelor delicate și greu accesibile de pe față, cum ar fi zonele din jurul ochilor, nasului și gurii. Vârful REGULAR Este vârful de tratament standard și este potrivit pentru toate tipurile de piele. Este destinat celorlalte zone ale feței și gâtului.
Vârful BODY Are particule mai mari de diamant și o suprafață mai mare de acțiune. Acest vârf de tratament a fost dezvoltat pentru tratarea corpului, de exemplu brațele și picioarele. FILTRE Include 30 de filtre

INCLUDE UN VÂRF SPECIAL DE TRATAMENT PENTRU CEL MAI NOU TIP DE MASAJ

Întrucât pielea nu poate fi tratată cu particule de diamant în fiecare zi, Revit Prestige are inclus un vârf special conceput pentru masaj. În locul particulelor de diamant, acest vârf are o suprafață fină care permite utilizarea zilnică. Vârful pentru masaj aspiră în vid, astfel pielea este masată, iar circulația sângelui este stimulată într-un mod optim. Rezultatul: un ten frumos și sănătos.

CONTROL 100% A TRATAMENTULUI FACIAL

Silk’n ReVit Prestige este echipat cu un display pe care sunt afișate modurile pe care le puteți seta. Puteți alege între: Modul automat și Modul manual. În modul Auto, timpul rămas într-o sesiune de tratament dintr-o anumită zonă este monitorizat. Unde și cum trebuie să vă tratați pielea este indicat în mod clar. Acest mod asigură că tratamentul este sigur și structurat. Cu modul Manual puteți structura singur tratamentul; cronometrul indică timpul trecut de la începerea tratamentului.

TRATAMENTUL CU SILK’N REVIT PRESTIGE

Dacă utilizați unul din vârfurile de tratament cu diamante, se recomandă să nu tratați pielea de mai mult de două ori pe săptămână. Înainte de fiecare tratament, trebuie să vă asigurați că pielea este curată și uscată și că nu conține creme de îngrijire a pielii sau machiaj. Atașați vârful de tratament dorit la dispozitiv și porniți-l apăsând o dată pe butonul de deschidere. Apoi selectați modul preferat și porniți programul ales. Așezați vârful de tratament pe piele și mutați-l încet peste zona care trebuie tratată. Un tratament facial complet durează aproximativ patru minute. Opriți dispozitivul după ce ați terminat. Spălați fața sau corpul cu apă rece pentru a răci pielea și a scăpa de celulele moarte de piele exfoliată. Aplicați o cremă, de preferință cu SPF 30 sau o loțiune de corp pentru a hidrata pielea. Vârful pentru masaj este potrivit pentru utilizarea zilnică și trebuie folosit pe pielea curată și uscată.

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este Silk’n ReVit Prestige?

Silk’n ReVit Prestige este versiunea îmbunătățită a Silk’n ReVit Essential, având funcții și accesorii noi. Silk’n ReVit Prestige este un dispozitiv de microdermabraziune cu particule de diamant pentru utilizarea în confortul casei, având numeroase beneficii: stimulează circulația sângelui, îmbunătățește textura pielii, reduce liniile fine și elimină celulele moarte ale pielii. De asemenea, estompează petele cauzate de îmbătrânire, iregularitățile pielii și cicatricile provocate de acnee. Are 2 moduri, Auto si Manual, 3 setări de intensitate și funcționează fără fir. Dispozitivul mai include și următoarele accesorii: 3 vârfuri cu particule de diamant (Fine, Regular și Body), 1 vârf pentru masaj, 30 de filtre, 1 stand/suport de încărcare, 1 adaptor USB, 1 cablu USB, o husă și o perie de curățare.

Cum funcționează?

Peelingul utilizând particulele de diamant este o formă avansată de microdermabraziune. Tratamentul elimină stratul superior al pielii prin abraziune ușoară, stimulând producerea de celule noi, sănătoase. Aspirarea în vid a dispozitivului îmbunătățește circulația sângelui. Acest lucru oferă pielii un aspect vitalizat și radiant.

Pentru ce este fiecare vârf de tratament?

Vârful de tratament Fine are particule fine de diamant și o suprafață mai mică. Este conceput pentru a trata zonele delicate și greu accesibile de pe față, precum zona din jurul ochilor, nasului și gurii. Vârful de tratament Regular este vârful standard și este potrivit pentru toate tipurile de piele. Este conceput pentru tratarea celorlalte zone de pe față și gât: fruntea, obrajii, zona maxilarului și bărbia. Vârful Body are particule mai mari de diamant și o suprafață mai mare. Acest vârf de tratament a fost special conceput pentru tratarea unor zone a corpului, cum sunt brațele și picioarele. Vârful Massage nu conține particule de diamant, dar are o suprafață fină care permite utilizarea zilnică. Aspiră în vid, astfel masând pielea și stimulând circulația sângelui. Rezultatul: un ten frumos și sănătos.

Este potrivit pentru oricine?

Dispozitivul poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei și este potrivit pentru toate tipurile și nuanțele de piele. Dispozitivul nu poate fi însă utilizat de cei care suferă de anumite afecțiuni, menționate în manualul de utilizare.

Pe ce zone poate fi folosit?

Dispozitivul poate fi folosit pe frunte, obraji, nas, bărbie, în jurul ochilor, buzelor, gât și mâini. Având inclus și vârful Body, aparatul poate fi folosit și pe brațe și picioare.

Este sigur?

Silk’n ReVit Prestige a fost testat, iar în urma testării s-a concluzionat că dispozitivul poate fi folosit în siguranță în mediul de acasă, atât de bărbați, cât și de femei. Citiți cu atenție manualul de utilizare, înainte de a folosi dispozitivul.

Tratamentul doare?

Nu. Tratamentele cu ReVit Prestige nu produc durere, dar puteți observa o ușoară înroșire sau simți o sensibilitate a pielii după tratament. Acest lucru este absolut normal. Pielea va redobândi imediat aspectul normal.

Cum se folosește?

Plasați un filtru în dispozitiv. Apoi, alegeți unul din vârfuri. Porniți dispozitivul și alegeți una din cele 3 intensități: scăzută, medie sau crescută. Începeți primul tratament cu intensitatea cea mai scăzută și vârful Regular. Glisați dispozitivul pe piele folosind mișcări lineare. Fiind completată de aspirarea în vid, această acțiune elimină stratul de piele moartă, dezvăluind un ten radiant, sănătos și revitalizat.

Cât timp durează un tratament?

Acest lucru depinde de câte zone doriți să tratați. Nu este recomandat însă să tratați zona feței mai mult de 4 minute.

Cât de des ar trebui să-l folosesc?

Cele mai bune rezultate vor fi obținute dacă utilizați dispozitivul o data sau de 2 ori pe săptămână.

Când pot vedea rezultate?

Primele rezultate se văd imediat după primul tratament. Pielea este mai fină și are un aspect mai luminos. Cu timpul, veți observa o estompare a petelor cauzate de îmbătrânire, minimizarea porilor, a cicatricilor provocate de acne și o reducere a liniilor fine.

Trebuie să fac ceva după tratament?

Spălați-vă fața cu apă rece. Apoi, aplicați o cremă hidratantă pentru a hrăni pielea. Pentru a proteja pielea tratată recent, atunci când vă expuneți la soare, asigurați-vă că aplicați o cremă cu protecție solară SPF 30 sau mai mare.

Care este diferența între modul Auto și cel Manual?

Silk’n ReVit Prestige are un display care afișează funcțiile celor 2 moduri. Cu modul Auto, timpul rămas pentru tratarea unei anumite zone este monitorizat. De asemenea, este indicat cum și unde trebuie să aplicați tratamentul. Acest mod asigură faptul că tratamentul este structurat și aplicat corect. Utilizând modul Manual poți aplica tratamentul în modul ales de dumneavoastră. Nu vei primi informații cu privire la timpul tratamentului, zonele de tratament sau modul de utilizare.  Cu toate acestea, temporizatorul va ține evidența timpului care a trecut de la începerea tratamentului.

Începând cu ce vârstă poate fi folosit?

Persoanele cu vârsta peste 18 ani pot folosi dispozitivul.

Pot folosi dispozitivul în perioada sarcinii sau dacă alăptez?

Nu, nu puteți folosi dispozitivul în perioada sarcinii sau alăptării.

Care este rolul filtrelor (gri) de rezervă?

Filtrele de rezervă colectează celulele moarte. După fiecare tratament veți observa că filtrele vor fi acoperite de celule moarte ale pielii, extrase de dispozitiv. Un alt rol al filtrelor este de a proteja dispozitivul, pentru ca celulele moarte ale pielii să nu pătrundă în interiorul acestuia. Nu așteptați prea mult timp pentru a înlocui filtrul.

Pot achiziționa filtre de rezervă?

Da, acestea pot fi achiziționate separat.

Cum curăț dispozitivul?

Puteți curăța exteriorul aparatului și vârfurile de tratament utilizând un material curat și uscat si o loțiune de curățare special concepută pentru echipamentele electronice. Pentru a curăța partea interioară a vârfurilor, detașați-le de dispozitiv și introduceți materialul de curățare in interior. Nu introduceți dispozitivul sau alte componente în apă!

Sunt multumita de aparat dupa 2 luni de utilizare, este peste asteptari.

Andreea S

a cumparat, Silk'n Revit Prestige

Produsul e foarte usor de utilizat, dar si foarte elegant. De cand am inceput sa il folosesc, am observat ca pielea a devenit mai fina si mai ferma. Recomand acest produs persoanelor care au tenul obosit si lipsit de vitalitate sau linii fine.

Ingrid

a cumparat, Silk'n Revit Prestige

Super incantata de rezultate, o altenativa excelenta pentru salon. Se foloseste foarte usor.

Andra

a cumparat, Silk'n Revit Prestige

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide