Aparat pentru terapie cald/rece și masaj facial
Silk’n SKIN VIVID, SV1PEU001

349 lei

Stresul, un stil de viață nesănătos și poluarea mediului, au toate efecte nocive asupra pielii noastre, făcând-o să devină palidă, lipsită de strălucire și deshidratată. Stresul provoacă de asemenea și tensionarea mușchilor, rezultând o expresie facială încadrată de linii și riduri.

Silk’n SkinVivid a fost special conceput pentru a oferi feței un masaj cald și rece, care relaxează, detoxifică și întinerește pielea și o face  mai netedă. Acest dispozitiv revitalizează pielea și ajută chiar şi la reducerea pungilor de sub ochi. De asemenea, ajută ca machiajul să fie aplicat mai bine, deoarece închide porii. Pielea devine mai radiantă și arată mult mai sănătoasă. Oferiți pielii o transformare uimitoare!

 • Masaj facial cu terapie de rece/cald
 • Pentru utilizare în condiții normale sau cu vibrații sonore
 • Capăt de masaj ergonomic, care urmărește cu ușurință fiecare curbă de pe față
 • Îmbunătățește circulația sângelui și revitalizează pielea
 • Îndepărtează pungile de sub ochi și netezeşte pielea
 • Face liniile și ridurile mai puțin vizibile
 • Relaxează mușchii faciali
 • Îmbunătățește absorbția produselor de îngrijire a pielii
 • Minimizează porii și face pielea mai fină pentru o aplicare mai bună a machiajului
 • Are un timer inteligent, oprire automată după 2,5 minute
 • Este reîncărcabil cu adaptor USB inclus și cablu
 • Vine însoţit de o husă de depozitare și o lavetă de curățat.

UN MASAJ MINUNAT PENTRU FAȚĂ

În Japonia produsul este foarte popular, întrucât dispozivitul menține pielea tânără și sănătoasă. De fapt, masajul facial este o parte importantă a rutinei de frumusețe, care include chiar și tehnici de masaj speciale. Din fericire, nu trebuie să călătoriți în Asia pentru avea o piele echilibrată. Prin terapia cu masaj cald și rece, cu vibrații sonice, Silk’n SkinVivid oferă un masaj mai bun faţă de masajul efectuat cu mâinile.

Mușchii faciali se relaxează, circulația sângelui se îmbunătățește, reînnoirea celulară este stimulată și pielea pare să redevină așa cum a fost inițial, făcând liniile și ridurile mai puțin vizibile. După fiecare sesiune cu SkinVivid, pielea devine mai strălucitoare și radiantă!

CUM SĂ FOLOSIȚI SILK’N SKINVIVID

Silk’n SkinVivid este potrivit pentru orice tip de piele, fie că este uscată, grasă sau sensibilă. De exemplu, puteți utiliza setarea la cald dimineața după curățarea feței. Cronometrul automat asigură faptul că procesul nu durează prea mult, deoarece dispozitivul se oprește automat după 2,5 minute. Apoi, puteți aplica restul produselor de îngrijire a pielii. Odată ce acestea au fost absorbite în piele, utilizați setarea pe modul rece, care este ideală pentru a reduce pungile de sub ochi și de a crea o bază netedă pentru machiaj.

Sau bucurați-vă de un ritual complet de înfrumusețare, seara după o zi de muncă grea. După curățarea feței, folosiți mai întâi setarea fierbinte pentru a deschide porii. Apoi aplicați un gel pentru ochi, o mască hidratantă sau o cremă. Odată ce produsele de îngrijire a pielii au fost absorbite în piele, utilizați setarea la rece pentru a închide porii și a oferi pielii un aspect mai tineresc.

TERAPIA PRIN MASAJ CALD

Silk’n SkinVivid poate fi utilizat în modul fierbinte. Capătul de masaj ergonomic devine cald în mod plăcut și atinge temperatura de 42° C. Prin utilizarea dispozitivului pentru masaj, pielea se relaxează. Tensiunea este eliberată, substanțele toxice sunt drenate și circulația sanguină se îmbunătățește.  De asemenea, căldura îmbunătățește considerabil absorbția produselor de îngrijire a pielii, precum cremele.

SkinVivid poate fi de asemenea utilizat în modul cald în combinație cu vibrații sonice. Dispozitivul emite căldură în timp ce realizează o mișcare vibrată. Vibrațiile sonice sporesc efectul căldurii asupra pielii.

TERAPIA PRIN MASAJ RECE

Odată cu îmbătrânirea pielii, țesutul muscular devine mai slăbit, ridurile făcându-și apariția. Un masaj facial poate ajuta la întârzierea procesului de îmbătrânire, deoarece ajută la întărirea mușchilor și promovează reînnoirea celulară.

Setarea pe modul rece a produsului Silk’n SkinVivid, cu o temperatură de 6 ° C, a fost special creată pentru a întineri pielea uscată și pentru a o face mai echilibrată. Această setare nu are ca scop doar să estompeze liniile și ridurile, ci și să reducă pungile de sub ochi. Porii mari sunt diminuaţi, făcând pielea să pară mai fină și asigurând aplicarea mai bine a machiajului. Setarea pe modul rece oferă, de asemenea, beneficii pentru durerile de cap și mușchii tensionați. Această setare poate fi folosită și în combinație cu vibrațiile sonore.

Întrebări Frecvente

Ce este Silk’n Skin Vivid?

Silk’n Skin Vivid este un dispozitiv de masaj facial. Poate fi folosit în modul cald sau rece, cu sau fără vibrații sonice.

De ce aș folosi un dispozitiv de masaj facial?

Dacă pielea ta este palidă, lipsită de strălucire și deshidratată, un masaj facial folosind Skin Vivid va face minuni. De asemenea, dacă ai pungi sub ochi, Skin Vivid este o soluție ideală pentru a reduce umflăturile. Aparatul relaxează mușchii faciali, îmbunătățește circulația sângelui și revitalizează pielea. Produsele de îngrijire a pielii sunt absorbite mai bine după tratament. Și pentru că micșorează porii, pielea devine mai fină, iar machiajul se va așeza mult mai frumos.

Cum funcționează?

Skin Vivid poate fi folosit pe modul card sau rece. Poți, de asemenea, să alegi utilizarea cu sau fără vibrații sonice. După alegerea unei funcții, pur și simplu glisează aparatul pe față, pentru a-ți relaxa tenul.

Care sunt beneficiile funcției de masaj cald?

Utilizând funcția de masaj cald, tenul tău se va relaxa imediat. Tensiunea este eliminată, substanțele toxice sunt drenate și circulația sanguină se îmbunătățește.  De asemenea, căldura îmbunătățește considerabil absorbția produselor de îngrijire a pielii, cum sunt cremele.

Acest lucru înseamnă că nutrienții activi din produsele de îngrijire preferate vor fi acționa mai eficient.

Care sunt beneficiile funcției de masaj rece?

Funcția de masaj rece a dispozitivului Skin Vivid rejuvenează pielea lipsită de energie și îi oferă echilibrul de care are nevoie. Această funcție nu ajută doar la reducerea liniilor fine, ci este și cea mai bună metodă de a reduce pungile de sub ochi. Mai mult decât atât, porii se micșorează datorită funcției acestei funcții. Pielea devine mai fină și machiajul se va așeza mai frumos. Setarea de masaj rece ajută la diminuarea durerilor de cap și detensionează mușchii.

Care sunt beneficiile vibrațiilor sonice?

Skin Vivid poate fi folosit cu sau fără vibrații sonice, ambele disponibile atât pentru funcția de masaj cald, cât și pentru cea de masaj rece. Activând vibrațiile sonice, capul de masaj va începe să vibreze. Aceste vibrații intensifică efectul masajului cald/rece asupra pielii.

Este potrivit pentru orice tip de ten?

În general, Skin Vivid este potrivit pentru orice tip de ten. Cu toate acestea, nu recomandăm utilizarea dacă sunteți sensibilă la frig/căldură sau dacă aveți arsuri sau acne severă. Toate contraindicațiile se regăsesc în manualul de utilizare al produsului.

Funcționează cu baterii?

Nu, Skin Vivid nu funcționează cu baterii. Se încarcă cu un adaptor USB.

Care este timpul de tratament recomandat?

Skin Vivid are un timer inteligent, care oprește dispozitivul automat după 2,5 minute/modul ales, asigurând timpul potrivit de tratare.

Cât de des ar trebui să-l folosesc?

Recomandăm utilizarea Skin Vivid dimineața și/sau seara.

Pot utiliza dispozitivul în timpul sarcinii sau dacă alăptez?

Nu, nu se recomandă utilizarea Skin Vivid în perioada sarcinii sau alăptării.

Cum curăț dispozitivul?

Aparatul poate fi curățat folosind un material uscat și curat și o soluție de curățare special concepută pentru echipamentele electronice. Asigurați-vă că suprafața de tratament este curățată complet. Nu plasați niciodată dispozitivul sau componentele acestuia în apă.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide