Aparat electric pentru ras și tuns rezistent la apă
SILK’N LADY SHAVE WET & DRY, LSW1PE1001

139,00 lei

  • Aparat electric pentru ras și tuns
  • Rezistent la apă, potrivit pentru duș și baie
  • Viteze reglabile pentru rezultate optime
  • Până la 75 de minute de utilizare fără fir
  • Design ergonomic și elegant
  • Mâner confortabil și ușor
  • Cu trimmer atașabil (lungime de tuns de 0,3 mm)
  • 2 baterii AAA incluse
Silk’n LadyShave Wet & Dry este soluția ideală pentru a îndepărta părul nedorit într-un mod rapid și confortabil. Cu acest dispozitiv electric fără fir puteți obține o piele extraordinar de netedă!

CE ESTE SILK’N LADYSHAVE WET & DRY?

Silk’n LadyShave Wet & Dry este un aparat de ras electric conceput special pentru îndepărtarea rapidă a părului de pe corp. Aveți posibilitatea să radeți părul fără a rata vreun fir și fără riscul de a produce tăieturi. Cu trimmerul atașat puteți opta pentru un tuns perfect. Deoarece Silk’n LadyShave Wet & Dry este complet impermeabil, puteți să-l utilizați și în duș sau în baie. Foarte convenabil!

 

POTRIVIT PENTRU ÎNTREG CORPUL

Silk’n LadyShave Wet & Dry este potrivit pentru raderea părului din zona axilelor, brațelor, picioarelor și linia bikinilor. Cele două LED-uri indică în mod clar care dintre cele două viteze este utilizată. LED-ul roșu este indicatorul de viteză redusă, ideal pentru părțile mai sensibile ale corpului, cum ar fi axilele și linia bikinilor. LED-ul albastru este indicatorul de viteză mare, care este foarte potrivit pentru picioare, de exemplu.

TRATAMENTUL CU SILK’N LADYSHAVE WET & DRY

Indiferent dacă preferați să efectuați procesul de ras pe pielea umedă sau uscată, cu Silk’n LadyShave Wet & Dry procesul este același. Asigurați-vă că pielea este întinsă și apăsați butonul Pornit / Oprit. Tineți aparatul de ras într-un unghi de 90 ° față de piele și începeți să eliminați părul lent în sensul invers al direcției de creștere a părului. După ce ați terminat, aplicați o loțiune de corp.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide