Aparat antirid Silk’n FACETITE Velvet, FT1PE1C2001

1319 lei

Nu ar fi extraordinar să puteți întoarce ceasul înapoi pentru a avea din nou mai puține riduri și o piele fermă?

Vă puteți recâștiga tinerețea cu fenomenalul Silk’n FaceTite: descoperirea științifică în domeniul întineririi pielii. Secretul se regăsește în tehnologia revoluționară HT ™ care întinde pielea feței, reduce ridurile și restaurează fibrele de colagen și elastină.

Pielea ta este netedă, arată remarcabil mai tânără și strălucește mai mult ca niciodată! Încearcă noul tratament anti-îmbătrânire, acasă!

  • Tehnologia revoluționară HT™ anti-îmbătrânire
  • Reduce ridurile
  • Întinde pielea
  • Reduce liniile fine
  • Întinerește fibrele de colagen și elastină
  • Ridică contururile feței
  • Reduce petele cauzate de soare și semnele de îmbătrânire
  • Întărește straturile mai profunde ale pielii
  • Îmbunătățește structura și elasticitatea pielii
  • Vine însoțit de Serul cu acid hialuronic Silk’n

INOVAȚIE ȘTIINȚIFICĂ ÎN REJUVENAREA PIELII

Oamenii de știință de la Silk’n au reușit să dezvolte un dispozitiv anti-îmbătrânire care transformă pielea din interior. Într-un proces uimitor, Silk’n FaceTite repară fibrele de colagen și elastină ale pielii și întărește straturile mai adânci.

Acest proces îmbunătățește tonusul pielii, făcând-o mai netedă și mai elastică. Ridurile și liniile fine se diminuează, iar contururile faciale sunt ridicate semnificativ.

Petele cauzate de soare și semnele de îmbătrânire devin mai puțin vizibile, iar structura și elasticitatea pielii se îmbunătățesc. Niciodată până acum nu a fost posibil să vă corectați pielea în acest mod în propria locuință. Silk’n FaceTite face posibil acest lucru.

VREȚI SĂ VĂ REÎNTINERIȚI PIELEA IMEDIAT? ACUM E POSIBIL

Silk’n FaceTite este disponibil acum și cu Silk’n Intense Nourishing Hyaluronic Serum. Unul dintre principalele ingrediente ale serului este acidul hialuronic, care se găsește în mod natural în pielea noastră.

Dacă îl folosiți cu FaceTite, pielea va arăta imediat mai tânără!

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea pierde mai mult lichid – exact atunci când avem nevoie de el pentru a ne păstra pielea tânără și suplă.

Acidul hialuronic combate ridurile și poate reține cantități mari de lichid. Un singur gram de acid hialuronic poate păstra până la șase litri de apă!

Deci nu este surprinzător faptul că este un ingredient popular pentru seruri și creme hidratante.

VREȚI SĂ VĂ REÎNTINERIȚI PIELEA IMEDIAT? ACUM E POSIBIL

Hidratarea folosind acidul hialuronic reduce adâncimea ridurilor și a liniilor fine și stimulează producerea de colagen din piele. Iar efectul său este considerabil mărit atunci când este combinat cu căldura produsă de FaceTite. De fapt, efectul său este atât de puternic încât pielea dumneavoastră va arăta imediat mai tânără, mai fină, mai fermă și mai radiantă.

Există două modalități de utilizare a serului: fie în timp ce tratați pielea cu FaceTite sau ulterior. Utilizați-l în timpul tratamentului pentru un efect de întinerire imediată. Utilizați-l după tratament pentru piele intens hidratată și radiantă.

DE CE PIELEA ÎMBĂTRÂNEȘTE?

Pielea începe să prezinte semne de îmbătrânire începând cu vârsta de 25 de ani. Colagenul și elastina, cele două componente importante ale pielii, devin treptat mai slabe și încep să se descompună. Procesul de îmbătrânire poate fi intensificat prin fumat, expunerea la soare și stres. Descoperirea științifică Silk’n face posibil să vă întineriți vizibil pielea, pur și simplu în confortul propriului dvs. cămin, fără a trebui să suferiți o intervenție chirurgicală.

ȘTIAȚI CĂ?

Fibroblastele sunt celule din corpul nostru care produc colagen și elastină, elementele de bază ale pielii. O piele tânără este capabilă să-și reînnoiască fibroblastele la fiecare 21-28 zile, dar pe măsură ce înaintăm în vârstă, acest lucru se întâmplă la fiecare 40 – 45 de zile. În plus, după vârsta de 50 de ani, se creează mai puține fibroblaste care pot fi produse de organism. Rezultatul: pielea vizibil îmbătrânită.

ADECVAT PENTRU TOATE TIPURILE ȘI CULORILE PIELII

Tehnologia din spatele Silk’n FaceTite face din acest aparat unul potrivit pentru toate tipurile de piele și pentru toate culorile de piele. Și pielea de culoare închisă poate fi de asemenea tratată. Acesta este un mare avantaj în comparație cu multe alte dispozitive similare!

ADECVAT PENTRU ÎNTREAGA FATĂ ȘI GÂT

Cu Silk’n FaceTite puteți trata toate ridurile, inclusiv ridurile și cearcănele din jurul ochilor (dar nu și pleoapele – acestea sunt prea delicate). Tratamentele sunt, de asemenea, excelente și pentru zonele din jurul gâtului.

NU ESTE NEVOIE DE TIMP DE RECUPERARE

Silk’n FaceTite folosește 3 energii combinate (BI-Polar RF, LED și IR Heat) și funcționează într-un mod diferit de laser, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de o perioadă de recuperare. Deterioarea pielii este astfel foarte mult redusă. Vă puteți continua imediat după tratament activitățile dvs. zilnice.

EXPUNEREA LA SOARE NU ESTE O PROBLEMĂ

Deoarece Silk’n FaceTite nu este un laser, puteți face plajă imediat înainte sau după tratament. Nu trebuie neapărat să utilizați o cremă de protecție solară, deși acest lucru este întotdeauna recomandat datorită efectului general de îmbătrânire pe care-l are lumina UV asupra pielii. Este întotdeauna indicat sa folosiți protecție solară, chiar dacă efectuați un tratament sau nu.

POATE  FI UTILIZAT IN 5 MODURI DE PUTERE

Silk’n FaceTite are 5 moduri de putere. Cu cât este mai mare nivelul de energie, cu atât tratamentul este mai intens.

Începeți cu nivelul 1 atunci când utilizați FaceTite pentru prima dată și creșteți în funcție de confortul dumneavoastră. Veți observa că pielea devine mai caldă, ceea ce înseamnă că Silk’n FaceTite își face treaba. De la o zi la alta, pielea se va simți mai netedă, va arăta mai radiantă și contururile faciale vor fi mai întinse.

VREȚI SĂ VĂ REÎNTINERIȚI PIELEA IMEDIAT? ACUM E POSIBIL

ZONE DE TRATAMENT

Silk’n FaceTite este ușor de folosit. Un tratament durează doar câteva minute. Vei obține cele mai bune rezultate urmând planul de tratament.

Puteți vedea zonele de tratament pentru Silk’n FaceTite în diagramă. Dispozitivul poate fi utilizat, urmând ordinea recomandată. Trataţi fiecare zonă timp de 15 minute, plasând dispozitivul pe piele. Este important să tratați fiecare zonă individual, axându-vă pe câte o zonă mică a feței. În acest fel, temperatura pielii rămâne constantă.

Tratamentele sunt mult mai eficiente atunci când sunt efectuate în acest fel, decât atunci când folosiți dispozitivul pe toată fața. Nu uitați să includeți gâtul și linia maxilarului în tratament.

INCLUDE GELUL SILK’N SLIDER

Silk’n FaceTite vine însoţit de un tub de gel Silk’n SLIDER. Acest gel este necesar pentru a efectua tratamentele. Este important să aplicați un strat subțire de gel pe piele înainte de a începe tratamentul. Fără gel, dispozitivul nu va funcționa. Gelul pe bază de apă nu numai că hidratează, dar ajută și la ghidarea dispozitivului. Gelul asigură că Silk’n FaceTite alunecă ușor pe piele și împiedică supraîncălzirea pielii.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Cele 3 surse de energie: energia Bi-Polar RF, energia cu LED-uri și energia termică IR își combină forțele pentru a furniza căldură şi a ajunge la toate straturile celulare, de la epidermă până la stratul de grăsime, care stă la baza acesteia. Exteriorul pielii se încălzește până la maximum 43° C, în timp ce straturile interioare ating maximum 50° C.

Procesul stimulează contracția fibrelor în complexul cutanat. Aceasta este o procedură complet nedureroasă: simți pur și simplu că pielea devine uşor caldă. Silk’n FaceTite abordează problema din interior. Pielea devine vizibil mai netedă, arată mai tânără și se simte reînnoită.

REPARĂ PIELEA DIN INTERIOR

Dacă luăm o secțiune transversală a pielii îmbătrânite, vedem că anumite celule sunt deteriorate. Tehnologia HT ™ penetrează pielea, caută țesutul deteriorat și îl repară. Căldura emanată de dispozitiv stimulează proprietățile de reînnoire a pielii. Colagenul și fibrele de elastină se contractă, iar pielea se repară din interior.

Imaginea 1: Aspectul pielii înainte de tratament. Fibrele de colagen sunt deteriorate și slăbite. Săgețile arată unde apar ridurile.

Imaginea 2: Aspectul pielii după tratament. Colagenul și fibrele de elastină se contractă, iar pielea se repară din interior datorită căldurii emanate de Silk’n FaceTite.

Ce este Silk’n FaceTite?
Silk’n FaceTite este un aparat antirid care funcționează pe baza tehnologiei HT (Home Tightening) pentru a reduce ridurile și a întinde pielea. Repară fibrele de colagen și elastină ale pielii și întărește straturile mai adânci, din interior către exterior.
Cum funcționează?
Tehnologia HT pătrunde în piele, caută țesutul deteriorat și îl repară. Căldura emisă de aparat stimulează procesul de reînnoire a pielii. Fibrele de colagen și elastină se contractă, iar pielea este reparată din interior. În exterior, pielea este vizibil mai frumoasă după fiecare tratament. Arată mai tânără și vizibil mai fermă.
Este potrivit pentru oricine?
Este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru toate tipurile și nuanțele de piele. Există anumite excepții. Prin urmare, citiți în manualul de utilizare contraindicațiile în întregime, înainte de a începe tratamentul.
În ce zone poate fi folosit?
Poate fi folosit pe frunte, obraji, deasupra buzei superioare, bărbie, maxilar, gât și în jurul ochilor.
Este sigur?
Silk’n FaceTite a fost testat până în cele mai mici detalii, iar concluzia a fost că aparatul poate fi folosit în siguranță într-un mediu obișnuit al locuinței, atât de femei, cât și de bărbați. Tratamentele sunt eficiente, iar pielea se simte în scurt timp mai fermă. Citiți cu atenție manualul de utilizare înainte de a utiliza FaceTite.
Tratamentul este dureros?
Nu. Veți simți o ușoară senzație de căldură în timpul tratamentului. De asemenea, puteți observa o ușoară înroșire a pielii în timpul și imediat după tratament, care va dispărea treptat în scurt timp.
Cum ar trebui să utilizez Silk’n FaceTite?
Pentru primul tratament, trebuie să identificați nivelul de energie potrivit pentru dumneavoastră. Aplicați un strat subțire de Slider Gel pe zona pe care intenționați să o tratați. Începeți de la nivelul de energie 1 timp de 5 minute și creșteți treptat nivelul de energie pentru a identifica cel mai înalt nivel de energie la care vă simțiți confortabil. Deplasați aparatul cu mișcări liniare, înainte și înapoi și tratați fiecare zonă facială separat.
De ce trebuie să aplic Slider Gel înainte de fiecare tratament?
Silk’n FaceTite vine însoțit de un tub de Slider Gel. Acest gel este necesar pentru a vă efectua tratamentele, deoarece asigură conductivitatea. Se recomandă să aplicați gelul direct pe suprafața de tratament a aparatului. Fără gel, aparatul nu va funcționa. Gelul pe bază de apă hidratează pielea, ajută la mânuirea dispozitivului și împiedică supraîncălzirea pielii. Imediat după ce Slider Gel va intra în piele și se va usca, este nevoie de aplicarea unui nou strat de gel. Slider Gel este de asemenea disponibil pentru vânzare și separat pe www.silkn.ro.
Pot utiliza un alt tip de gel?
Dacă decideți să utilizați un alt tip de gel,  este important ca acesta să fie un gel incolor și pe bază de apă. Doar atunci când sunt respectate aceste cerințe, FaceTite va funcționa optim.
De ce aparatul se oprește uneori în timpul unui tratament?
Pot exista două motive. Unul din ele – senzorul termic al aparatului a atins o temperatură de 42-43 de grade. Aparatul nu mai funcționează pentru a vă proteja pielea de supraîncălzire. Se va reactiva automat după ce pielea se răcește. A doua cauză: gelul pe bază de apă s-a uscat sau nu ați aplicat suficient gel. Slider Gel asigură conductivitatea și, în același timp, protejează pielea împotriva supraîncălzirii. Atunci când nu există suficient Slider Gel, aparatul nu va mai funcționa. Aplicați mai mult gel pentru a continua tratamentul.
Ce face senzorul termic?
Acest stabilizator de căldură încorporat măsoară temperatura pielii în timpul tratamentului. Dacă senzorul termic măsoară o temperatură de peste 42-43⁰C, aparatul va opri automat emisia de căldură. O dată ce pielea s-a răcit suficient, tratamentul va continua. Acest mecanism asigură că pielea dumneavoastră nu se va supraîncălzi niciodată.
Cât timp durează un tratament?
Timpul total de tratament pentru o singură zonă este de 15 minute. Începeți de la un nivel scăzut de energie și tratați pielea pentru 5 minute, pentru a vă obișnui cu căldura. Apoi, puteți să creșteți treptat nivelul de energie până ajungeți la cel la care vă simțiți confortabil. Faceți acest lucru timp de 10 minute. Este important să tratați individual fiecare zonă în parte. În acest fel, temperatura pielii rămâne constantă. Puteți vedea zonele de tratament în diagrama prezentată în manualul de utilizare sau pe site-ul www.silkn.ro
Cât de des ar trebui să-l folosesc?
Pentru a-i oferi pielii un tratament intens, trebuie să utilizați Silk’n FaceTite de două ori pe săptămână, timp de 10 săptămâni. Mențineți apoi rezultatele, aplicând tratamentul o dată la 2 săptămâni.
Când pot aștepta rezultate?
Rezultate vizibile se pot vedea după 5 săptămâni. Cele mai bune rezultate pot fi observate după 10 săptămâni. Rețineți faptul că rezultatele vor depinde de consecvența sesiunilor de tratament și de la o persoană la alta.
Ar trebui să fac ceva după tratament?
După tratament trebuie să ștergeți cu grijă urmele de gel de pe piele, folosind șervețele uscate sau un prosop curat. De asemenea, puteți spăla fața folosind o loțiune de curățare și apă. Apoi, se recomandă utilizarea unei creme hidratante, pentru a calma pielea.
Mă pot expune la soare?
Da. Deoarece Silk’n FaceTite nu funcționează pe bază de laser, vă puteți expune la soare înainte sau imediat după tratament. Nu trebuie neapărat să utilizați o cremă SPF, deși acest lucru este întotdeauna recomandat datorită efectului general de îmbătrinire pe care-l are lumina UV asupra pielii.
Există un timp de recuperare?
Silk’n FaceTite funcționează diferit față de laser, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de o perioadă de recuperare. Șansele de deteriorare a pielii sunt astfel mult mai reduse. Vă puteți reîntoarce imediat la activitățile dumneavoastră obișnuite.
La ce vârstă se poate utiliza?
Acest aparat este potrivit persoanelor care au 18 ani sau mai mult. Rețineți: acest aparat nu are un efect preventiv și funcționează cel mai bine pe pielea matură.
Pot folosi acest aparat atunci când sunt însărcinată sau alăptez?
Nu, nu puteți utiliza acest aparat atunci când sunteți însărcinată sau alăptați.
Ar trebui să folosesc protecție pentru ochi atunci când utilizez Silk’n FaceTite?
Nu, nu este nevoie să purtați ochelari de protecție atunci când utilizați Silk’n FaceTite.
Cum curăț aparatul?
După fiecare sesiune de tratament, este necesar să curățați aparatul Silk’n FaceTite, în special pe suprafața de tratament. Deconectați Silk’n FaceTite înainte de curățare. Utilizați hârtie absorbantă (de exemplu hârtie igienică sau șervețele pentru uscarea mâinilor) pentru a șterge urmele de gel de pe suprafața de tratament. Asigurați-vă că ați șters toate urmele de gel. Nu scufundați niciodată Silk’n FaceTite sau oricare din componentele sale în apă!

 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide