7 produse de îngrijire care îți vor fi de ajutor în vacanță

 

 

 

19.07.2019
Oriunde ai merge în vacanță, sunt câteva produse de îngrijire care te ajută să îți păstrezi rutina de îngrijire&beauty și care îți vor garanta că vei arăta și te vei simți minunat.

  1. Peria de curatare faciala Silk’n Pure Deluxe – varianta Travel

Dintre toate metodele de curățare facială, cea folosind o perie electrică de curățare este de departe cea mai eficientă. Dacă iei în considerare că Pure Deluxe vine însoțită și de un Travel Case astfel încât să o poți lua cu tine oriunde, tenul luminos și revigorat e garantat în orice zi de vacanță.

Poți alege însă și varianta clasică Silk’n Pure sau Silk’n Fresh cu dispenser integrat pentru gelul de curățare.

  1. Aparat de microdermabraziune Silk’n Revit Essential

Sursa foto: Blog Alina Boda

Tot din zona de curățare facială și exfoliere, mai ales dacă ai probleme cu pete, cicatrici lăsate de acnee, îți recomandăm un dispozitiv de microdermabraziune care va rezolva aceste probleme, stimulând circulația și producerea de celule noi. Bineînțeles, după tratament este obligatorie utilizarea unui creme cu factor de protecție (SPF minim 30) indiferent dacă ești la mare sau la munte.

  1. Aparat antirid, pentru lifting și întinerire Silk’n FaceTite

Continuăm propunerile de aparate de îngrijire a tenului must have în vacanță cu un aparat care face minuni după prima utilizare. Și nu glumim.

Este unicul aparat home/vacation use de pe piață cu tehnologia HT care îmbină 3 tipuri de energie care acționează în profunzimea straturilor, reparând fibrele de colagen și elastină ale pielii, pentru un rezultat care te va uimi de la prima ședință.

Deci, doamnelor? Cine își dorește un ten radiant și fără riduri în vacanță?

  1. Periuța de dinți electrică Silk’n Sonic Smile

Din lista noastră nu putea lipsi periuța de dinți electrică. Nu credem că mai e nevoie să insistăm pe beneficiile pe care le aduce o periuță de dinți electrică, față de cea clasică. Dar spunem doar atât: Silk’n Sonic Smile îți va depăși așteptările pentru că are un timer inteligent, astfel încât să știi când e momentul să treci la curățarea unei alte zone, 31 000 de rotații pe minut (nici nu se compară cu numărul de mișcări pe care îl faci cu periuța obișnuită) și 5 moduri (de exemplu dacă ai gingiile sensibile există un mod special pentru tine) și da, îndepărtează placa dentară. Acum îți permiti să îți afișezi zâmbetul larg în fotografiile din vacanță :).

Sursa foto: Blog Daiana Dobraș

  1. Pilă electrică de călcâie Silk’n MicroPedi Nano (varianta Travel)

Micuță și ușor de utilizat, o pilă electrică nu numai că te va scăpa de grija pietrelor ponce sau a pilelor clasice dificil de utilizat și cu care trebuie să insiști pentru a obține rezultate, în special în zona călcâielor, dar vei salva și mult timp.

Îți recomandăm mai ales dacă alegi plaja pentru vacanță, această pilă electrică în varianta mini, care nu îți va oferi doar prilejul să îți afișezi picioarele de princesslike, ci e și e foarte ușor de luat cu tine, pentru că încape chiar și într-un portofel (model large)?).

  1. Oglindă cosmetică cu mărire de 5 ori Silk’n Makeup Mirror

Cine e dependent de oglindă, o va nota printre primele obiecte de pe lista pentru vacanță. Îți propunem o oglindă drăguță cu 2 fețe și iluminare LED care va fi acolo pentru a-ți arăta ce retușuri ai de făcut pentru un machiaj glamour sau mai relaxat, dar întotdeauna potrivit ție.

  1. Placă de păr cu infraroșu Silk’n Go Sleek IR

Nu uităm nici de coafarea părului în vacanță. Pentru că da, vrei ca părul să arate bine, fără prea mult efort. Silk’n GoSleek îți va proteja părul datorită tehnologiei cu infraroșu care acționează din interior către exterior, ca o saună, având ca rezultat un păr strălucitor și perfect drept. Mai ai nevoie de un alt argument?

Îți mai spunem unul. Vine însoțită de o husă fancy de culoare roz (aviz iubitoarelor de roz) care e rezistentă la căldură, așa că după coafare placa va sta așezată pe covorașul magic, iar tu vei sta relaxată pe un șezlong cu un cocktail în mână.

Acestea fiind spuse, sperăm că ți-am fost de ajutor cu sugestiile prezentate și îți dorim zile de relaxare, în care să te bucuri de tine, de prieteni și de locurile frumoase pe care le vei vizita.

 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide