NEWS
Ten curat şi hidratat în 4 paşi rapizi
06.08.2018
Poate ţi s-a întâmplat şi ţie, în sezonul cald cu atât mai mult, să îţi simţi pielea uscată şi fără viaţă.

Temperaturile ridicate, stilul de viaţă agitat şi alimentaţia sunt doar câţiva factori care contribuie radical la modul în care arată şi se simte tenul tău, dar asta nu înseamnă că nu îi poţi da o mână de ajutor.

Astăzi am pregătit câteva secrete pe care vrem să le împărtăşim cu tine şi care sigur te vor ajuta pentru ca, în cel mai scurt timp, să ai un ten curat şi hidratat în permanenţă. Îţi propunem 4 paşi simpli şi rapizi de urmat în rutina ta zilnică:

 1.  Începe-ţi dimineaţa cu o curăţare facială. Ştim că, de cele mai multe ori, suntem pe grabă dimineaţa, dar lasă-ne să îţi prezentăm soluţia ta rapidă – peria de curăţare facială Silk’n Fresh. Cu ajutorul ei, în doar un minut, tenul tău o să radieze de sănătate.
 2. Foloseşte un toner. Acesta este menit să revitalizeze şi să hrănească tenul după ce acesta a fost curăţat. Un toner îţi oferă o cantitate generoasă de antioxidanţi şi ingrediente anti-iritare.
 3. Nu uita de crema hidratantă. Datorită curăţării profesionale, pielea este acum pregătită să absoarbă în profunzime cât mai multe componente nutritive. Ai putea să iei în considerare o cremă hidratantă cu SPF, iar astfel vei sta liniştită ştiind că tenul tău este protejat pe perioada zilei de radiaţiile solare.
 4. La finalul zilei nu uita de demachiere. Demachierea este cel mai important pas, iar oricât de obosită eşti, nu trebuie sub nicio formă să treci peste el. Însă nu îţi face griji, peria de curăţat Silk’n Fresh te va ajuta să termini treaba în cel mai scurt timp. Cu ajutorul ei:
 • economiseşti timp şi spaţiu, deoarece peria vine cu un rezervor integrat pe care îl poţi umple cu gelul de curăţare preferat, cantitate care îţi va ajunge pentru 30 de tratamente;
 • vei putea să îndepărtezi până la de 6 ori mai mult machiaj decât în cazul unei curăţări manuale;
 • îţi vei minimiza porii în mod vizibil;
 • îţi poţi curăţa tenul în timp ce faci duş sau baie, pentru că peria este rezistentă la apă;
 • vei putea curăţa tenul folosind funcţiile de vibraţie şi pulsaţie, reglând nivelul de intensitate;
 • poţi avea grijă de tenul tău chiar dacă acesta este sensibil, deoarece unul dintre capetele interschimbabile este destinat acestei nevoi;
 • nu trebuie să te îngrijorezi în legătură cu costurile privind energia, deoarece poţi folosi peria de până la 50 de ori cu o singură încărcare.
 • Răsfaţă-te în fiecare zi aplicând această rutină şi bucură-te de un ten curat şi hidratat chiar din prima zi.

  Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

  Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

  Inchide