NEWS
Silk’n și revoluționarul epilator definitiv la Bucharest Technology Week

24 Mai 2018

Am participat weekend-ul trecut la Bucharest Technology Week unde cei prezenți au văzut, testat și apreciat produsele noastre, epilatorul definitiv fiind în centrul atenției. Multe din doamnele și domnișoarele prezente au aflat că se pot epila definitiv și acasă. Simplu și rapid.

După o analiză atentă a produselor, doamnele au descoperit care sunt și avantajele utilizării unui epilator definitiv acasă:

– Elimină părul nedorit pentru totdeauna, fără durere.
– Salvează timp. O ședință de epilare durează aproximativ 20 de minute și trebuie repetată o dată la 2 săptămâni.
– Vizita la un salon nu este necesară. Poți efectua ședință de epilare oricând în confortul casei tale sau îl poți lua în călătorii.
– Este o investiție care se acoperă într-un timp scurt, economisind resurse. Ședințele la salon sau investițiile în aparate de epilat normale nu mai sunt necesare.
– Poate fi utilizat și după bronzare, la cel mai mic nivel de energie (conform instrucționilor menționate în manualul de utilizare).
– O dată ce ai finalizat un tratament complet, te poți bucura de rezultate și de o piele fină.

Poți alege unul din cele 5 epilatoare Silk’n în funcție de nevoile tale, iar dacă dorești să te ajutăm pentru a lua cea mai bună decizie, nu ezita să ne contactezi.

Silk’n Jewel

Silk’n Infinity

Silk’n Motion

Silk’n Glide Xpress

Silk’n Glide Unisex

Imagini surprinse în cadrul evenimentului:

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide