NEWS
Placă de păr cu tehnologie infraroşu? Da, avem!

 

03.09.2018
Faptul că o să începem prin a spune că nu toate avem norocul de un păr perfect drept, nu o să uimească pe nimeni. Majoritatea femeilor au încercat măcar o dată placa de păr pentru a se coafa.

Pe termen scurt? Toate bune. Însă ce ne facem în ceea ce priveşte degradarea părului după mult timp de utilizare? Putem încerca să îl reparăm, mergând la salon pentru tratamente scumpe, dar în ultimă instanţă tot la foarfecă ajungem.

Ce ai crede dacă ţi-am spune că acum îţi poţi îndrepta părul fără să îl deteriorezi ca până în acest moment? Poate îţi sună a SF, dar lasă-ne să-ţi povestim puţin despre Silk’n GoSleek IR.

Această placă foloseşte tehnologia cu infraroşu. Şi dacă te întrebi cum funcţionează, ei bine, este ca o saună. Asta înseamnă că părul tău este încălzit uniform din interior spre exterior. Contează acest lucru? Cu siguranţă, da! Pătrunderea căldurii în straturile profunde ale părului ajută la menţinerea echilibrului natural al umidităţii, ceea ce înseamnă ca va preveni uscarea lui şi îi va oferi strălucire. Indiferent că ai părul deteriorat, uscat sau tratat chimic, poţi folosi Silk’n GoSleek IR deoarece căldura nu este aplicată în mod direct, iar acest lucru conferă protecţie asupra straturilor exterioare ale părului.
 

Îndreptarea părului este acum mai rapidă şi în siguranţă datorită învelişului de ceramică. Astfel poţi uita de momentele neplăcute în care părul se agăţa sau se rupea datorită plăcii. În plus, protejează părul de căldură excesivă şi o distribuie în mod egal.

Afişajul LED îţi permite să verifici mereu temperatura, care are 5 setări: de la 130°C la 210°C. Pachetul include şi o husă de protecţie rezistentă la căldură, aşa că imediat după ce ai terminat o poţi împacheta. Iar pentru cele mai uituce avem o veste bună: placa se opreşte automat după o oră.

 

În sfârşit nu mai trebuie să alegi între beneficiile pe termen scurt si termen lung, pentru că acum le poţi avea pe amândouă.

Zâmbeşte şi bucură-te de un păr perfect în fiecare zi!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să te abonezi la Newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile:

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide