Perie curățare facială
Silk’n PURE

249 lei

Aveți cosuri, puncte negre, pori măriți sau reziduuri de machiaj pe care nu le puteți îndepărta complet?

Dacă da, încercați o curățare facială profesională cu Silk’n Pure. Această perie de curățare facială vă curăță instantaneu pielea și elimină impuritățile.

Peria vibratoare și pulsatoare face toată munca. Cu cele 2 setări, are o versatilitate ridicată – care vă permite să vă curățați pielea la setarea dorită și să vă masați pielea pentru a vă îmbunătăți circulația sângelui.

După ce ați folosit-o, fața se va simți mai moale și radiantă. Silk’n Pure elimină până la 6 ori mai mult machiaj decât curățarea manuală, reducând astfel considerabil riscul de iritare.

Experimentează diferența acum!

  • Curățare facială profesională pentru uz zilnic
  • Îndepărtează de 6x mai mult machiaj decât o curățare manuală
  • Minimizează porii măriți
  • Îmbunătățește absorbția cremelor și lotiunilor nutritive
  • Funcții de vibrație și pulsare cu două setări de intensitate
  • Rezistent la apă, potrivit pentru duș și baie
  • Oprire automată după 1 minut
  • Include suport pentru perie și două perii, normală și moale
  • Reîncarcabilă, poate fi utilizată de până la 50 de ori cu o singură încărcare.

Curățarea zilnică pentru piele radiantă

Saloanele de înfrumusețare folosesc adesea echipamente profesionale pentru a curăța pielea, dar de acum înainte, puteți face acest lucru acasă folosind Silk’n Pure. Acest dispozitiv de curățare facială îndepărtează toate impuritățile de pe fața dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Periile curăță profund porii fără a vă irita pielea și minimizează porii măriți. Silk’n Pure este potrivit pentru curățarea zilnică, atât dimineața, cât și seara.

După ce ați folosit peria, pielea va fi vizibil mai echilibrată, strălucitoare și revigorată. Și pentru că pielea ta este profund mai curată, va fi capabilă să absoarbă cremele și loțiunile mai eficient.

FUNCȚII DE VIBRAȚIE ȘI PULSAȚIE CU DOUĂ SETĂRI DE INTENSITATE

Silk’n Pure are funcția de vibrații și pulsații.

Funcția de vibrație slăbește impuritățile și reziduurile de machiaj și curăță bine pielea. Prin urmare, se asigură că particulele de murdărie sunt extrase din pori prin vibraţii și pot fi îndepărtate.

Caracteristica pulsațiilor face ca peria să pătrundă și să maseze pielea în timpul curățării, simțindu-se minunat după o zi obositoare. Ambele funcții sunt disponibile cu două setări: viteză mică și mare.

REZISTENT LA APĂ

Multe perii faciale de pe piață nu sunt pe deplin impermeabile și pot fi folosite numai la duș.

Silk’n Pure este complet impermeabil, astfel încât apa nu poate pătrunde. Poate fi utilizat cu ușurință sub duș cât și în baie. Puteți combina rutina zilnică de curățare a feței cu restul corpului, astfel încât veți fi gata și mai repede!

Silk’n Pure vine cu două perii: o perie obișnuită pentru pielea normală și o perie moale pentru pielea sensibilă. Vă recomandăm să înlocuiți periile la fiecare trei luni, astfel încât să aveți întotdeauna o igienă perfectă în procesul de curățare facială.

GATA ȘI MAI REPEDE DATORITĂ TIMPULUI DE OPRIRE AUTOMAT

Curățarea feței nu trebuie să dureze mult. Silk’n Pure are un temporizator inteligent care se oprește automat după 1 minut, permițându-vă să știți când ați terminat.

Fața poate fi împărțită în șase zone: fruntea, nasul, bărbia, obrazul stâng, obrazul drept și gâtul. Silk’n Pure poate curăța cu atenție fiecare zonă în 10 secunde. Dispozitivul se oprește automat după 1 minut și ați terminat.

Datorită acestei funcții, nu va trebui niciodată să petreceți prea mult timp în rutina dvs. de înfrumusețare, fie dimineața, fie seara. Într-un singur minut obțineți o piele strălucitoare.

 
Un alt avantaj imens este că puteți folosi Silk’n Pure de până la 50 de ori cu o singură încărcare! Cu Silk’n Pure, economisiți cu adevărat costurile energiei.

Sunteți gata să vă curățați fața cu desăvârșire? Umeziți peria Silk’n Pure cu apă călduță, aplicați o cantitate mică de loțiune de curățare facială pe perie, alegeți una dintre funcții și aplicați peria pe față. Clătiți apoi fața cu apă, uscați cu un prosop și aplicați crema hidratantă preferată.

Aruncați o privire în fața oglinzii: veți fi uimită de pielea frumos strălucitoare. Silk’n Pure, modalitatea ideală de a începe și de a vă încheia ziua!

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide