Perie curățare facială
Silk’n PURE DELUXE, SCPL1PE3001

399 lei

Aveți coșuri, puncte negre, pori măriți sau reziduuri de machiaj pe care nu le puteți îndepărta complet? Încercați o curățare facială profesională cu Silk’n Pure. Această perie de curățare facială curăță instant pielea și elimină impuritățile.

Peria cu vibrații și pulsații, împreună cu cele 2 setări, are o versatilitate ridicată și vă permite să curățați pielea la setarea dorită, dar și să masați pielea pentru îmbunătățirea circulației sângelui. După utilizare, tenul se va simți mai moale și mai radiant. Silk’n Pure elimină până la 6 ori mai mult machiaj decât curățarea manuală, reducând astfel considerabil riscul de iritare.

Experimentați diferența acum!

  • Curățare facială profesională pentru uz zilnic
  • Îndepărtează de 6x mai mult machiaj decât o curățare manuală
  • Minimizează porii măriți
  • Îmbunătățește absorbția cremelor și lotiunilor nutritive
  • Funcții de vibrație și pulsare cu două setări de intensitate
  • Rezistent la apă, potrivit pentru duș și baie
  • Oprire automată după 1 minut
  • Include suport pentru perie și două perii, normală și moale
  • Perie extra pentru masajul feței, perie de masaj al ochilor, trusă și recipient de călătorie
  • Reîncarcabilă, poate fi utilizată de până la 50 de ori cu o singură încărcare.

Ce este Silk’n Pure Deluxe?

Silk’n Pure Deluxe este versiunea de lux a periei Silk’n Pure și care vine cu câteva accesorii noi. Capetele de perie (Normală și Moale) incluse oferă o curățare intensă a tenului în fiecare zi, dar vesiunea Deluxe adaugă ceva suplimentar în rutina dvs. de frumusețe și îngrijire. Această perie de curățare facială, este ideală pentru călătorii.

În plus, Silk’n Pure Deluxe este complet rezistentă la apă, astfel încât poate fi folosită la duș sau în timp ce faceți baie.

Curățare zilnică în profunzime

Silk’n Pure Deluxe țare 2 funcții: funcția de vibrații și cea de pulsații.

Funcția de vibrație elimină impuritățile și reziduurile de machiaj și curăță bine pielea. Prin urmare, asigură că particulele de murdărie sunt extrase din pori prin vibraţii și pot fi îndepărtate.

Pulsațiile permit periei să pătrundă și să maseze pielea în timpul curățării, oferindu-i un aspect revigorat după o zi obositoare. Ambele funcții sunt disponibile cu două setări: viteză mică și mare.

Tehnologia 360° Vibration

Silk’n a îmbunătățit tehnologia de vibrații a periei Pure, dezvoltând o nouă tehnologie patentată – 360 ° Vibration. În locul mișcărilor oscilatorii, toate periile au mișcări de 360°. Acest lucru crește eficiența curățării și îți oferă o piele mai curată.

Peria de masaj

Silk’n Pure Deluxe vine cu un cap de perie pentru masaj facial, care are peri din silicon și este special concepută pentru o curățare ușoară a feței și pentru a-ți oferi un masaj minunat. Circulația sângelui este stimulată, păstând echilibrul ei natural. Rezultatul este o piele curată, revitalizată și radiantă.

Include o trusă și un recipient de călătorie

Silk’n Pure Deluxe vine însoțită de o trusă utilă pentru călătorii astfel încât să poți lua peria de curățare cu tine în vacanță, de exemplu. Trusa solidă de călătorie protejează peria de deteriorări, dar și bagajul de umiditate. Un recipient pentru călătorii, în care poți introduce gelul de curățare preferat, este de asemenea inclus.

 

Peria pentru masajul ochilor

Această perie pentru masajul ochilor este realizată dintr-un material special de răcire, delicat cu pielea sensibilă din jurul ochilor. Este ideală pentru persoanele care se confruntă cu pungi sub ochi sau ochi umflați dimineața. Folosind acest accesoriu în rutina ta zilnică de îngrijire a feței, te asiguri că ochii obosiți sunt revigorați surprinzător în doar un minut. Lasă cele 210 vibrații pe secundă să facă minuni și începe-ți ziua arătând excelent! A se utiliza cu sau fără cremă pentru ochi sau cremă de îngrijire.

Tratamentul cu Silk’n Pure Deluxe

Atunci când utilizezi capul de perie normal, moale sau pentru masajul feței, asigură-te că ai umezit peria și fața cu apă călduță (apa caldă deschide porii astfel încât impuritățile să fie eliminate mai ușor). Apoi, aplică o cantitate mică de gel de curățare a feței pe perie și pornește dispozitivul. Deplasează ușor peria pe piele. Când ai terminat, clătește-ți fața cu apă (de preferat rece, deoarece închide porii).

Usucă tenul utilizând un prosop și apoi aplică serul sau crema preferată de înrijire. Pentru un tratament facial complet, poți utiliza dimineața peria pentru masajul ochilor, pentru un look fresh. Silk’n Pure Deluxe este perfectă pentru a-ți începe și încheia ziua!

 

Ce este Silk’n Pure?
Silk’n Pure este o perie electrică de curățare facială care oferă o curățare delicată a pielii. Îndepărtează rapid și fără efort impuritățile și urmele de machiaj. Vine însoțită de o perie normală și o perie moale.
De ce aș alege o perie electrică de curățare facială?
Atunci când îți curăți tenul și îndepărtezi machiajul manual, pielea nu este curățată complet. Urmele de machiaj rămân prezente în pori. Pure este diferită. Îndepărtează de 6 ori mai mult machiaj decât curățarea manuală și îți oferă un tratament de curățare în profunzime.
În ce zone poate fi folosită?
Poate fi folosită pe frunte, nas, bărbie, obraji și gât.
Cum se utilizează?
Umezește-ți fața cu apă călduță și procedează la fel cu peria. Aplică o cantitate mică de gel de curățare facială; poți folosi orice tip de gel de curățare preferi. Pornește dispozitivul și deplasează-l ușor pe fiecare zonă a feței, cu mișcări circulare în sus. Curăță fiecare zonă (fruntea, nasul, bărbia, obrazul stâng, obrazul drept, gâtul) cel mult 10 secunde.
O pot utiliza în timpul dușului sau în timp ce fac baie?
Da, Silk’n Pure este rezistentă la apă. Poate fi utilizată sub duș sau în cadă.
Câte setări are?
Dispozitivul are o funcție de vibrații și una de pulsații, fiecare cu 2 setări de intensitate (mică și mare).
Cât timp durează o curățare?
Un tratament de curățare va dura nu mai mult de 1 minut. Pure are un temporizator de oprire automat care permite dispozitivului să se închidă după 1 minut, indicând încheierea tratamentului de curățare.
De câte ori pot utiliza Silk’n Pure cu o singură încărcare?
Peria de curățare poate fi utilizată de până la 50 de ori cu o singură încărcare.
Funcționează cu baterii?
Nu, Pure nu funcționează cu baterii. Este livrată împreună cu un adaptor care încarcă aparatul în câteva ore. La o încărcare completă, poate fi utilizată de 50 de ori.
Este potrivită pentru utilizarea zilnică?
Da, este suficient de delicată pentru utilizarea zilnică. Cu toate acestea, nu recomandăm utilizarea mai mult de 2 ori pe zi.
Pot cumpăra perii de rezervă?
Da, perii de rezervă pot fi achiziționate de pe www.silkn.ro
Am pielea sensibilă. Sunt disponibile perii moi?
Da, se pot achiziționa perii moi și extra moi de pe www.silkn.ro sau de la parteneri.

 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide