Oglindă cosmetică dublă cu iluminare LED
Silk’n MIRRORLUMI, MLU1PEU001

329 lei

Silk’n MirrorLumi este o oglindă cu iluminare LED care poate fi folosită în poziție verticală sau în mână. Oglinda are o față dublă și emite două tipuri de lumină. O parte a oglinzii măreşte o singură dată, iar cealaltă parte măreşte de 5 ori.

Partea normală este foarte utilă pentru stylingul părului și pentru aplicarea produselor de îngrijire a pielii. Partea de mărire este perfectă pentru aplicarea/ îndepărtarea machiajului sau pentru epilare.

  • Perfectă pentru coafare şi machiaj sau epilare
  • Poate fi folosită atât în poziție verticală, cât şi în mână
  • Amplificare față-verso: 1x și 5x
  • Două margini diferite de lumină: lumină naturală și lumină puternică
  • Timer care oprește automat lumina după 15 minute
  • Include încărcător (baza suport)
  • Oglinda poate fi încărcată wireless prin intermediul încărcătorului inclus
  • Include încărcător USB și cablu micro USB pentru încărcarea bazei
  • Dimensiuni: 263 x 132 x 28 mm (oglindă); 135 x 105 x 78 mm (picior).
Chiar și cele mai mici defecte sau fire de păr sunt vizibile dintr-o privire. Cele două tipuri de lumină (lumină naturală și lumină puternică)  fac posibilă vizualizarea şi mai clară. MirrorLumi reflectă frumusețea dvs. în cel mai bun mod posibil!

Silk’n MirrorLumi funcționează fără baterii. Dezavantajul bateriilor este că lumina devine mai slabă, deoarece bateriile își pierd din capacitate. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu o priză electrică.

MirrorLumi este ușor de încărcat utilizând încărcătorul inclus și încărcătorul USB care îl însoţeşte. Pur și simplu încărcaţi încărcătorul inclus (baza oglinzii), plasați oglinda în suport și aceasta se va încărca automat.

Aţi uitat să opriți lumina cu LED? Nu e nici o problemă. MirrorLumi are un cronometru inteligent care oprește automat lumina după 15 minute.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide