Luna noiembrie este luna pink în care te invităm să-ți descoperi frumusețea! Partea I

 

 

 

NEWS

02.11.2018

Ca femeie, ești în căutarea unor produse de îngrijire care să se plieze perfect pe nevoile tale și care să îți satisfacă exigențele.

Un ten luminos și ferm este ușor de obținut dacă inserezi în programul tău zilnic câteva momente de răsfăț în care să-i oferi îngrijirea de care are nevoie.

Tenul

Ai auzit de microdermabraziune?

E un tratament popular în clinicile estetice și de înfrumusețare. Particulele de diamant exfoliează și elimină celulele moarte, iar tehnologia de aspirare în vid masează tenul, stimulând circulația. Ți-am trezit interesul?

Descoperă cele 2 aparate de microdermabraziune cu particule de diamant:

  1. Silk’n Revit Essential

Curățarea zilnică e mai eficientă când utilizezi o perie de curățare a tenului

Cu un timer inteligent care se oprește după 60 de secunde și capete de perie pe care le poți utiliza în funcție de tipul tău de ten, cel mai important avantaj al unei perii de curățare facială este că elimină până la de 6 ori mai multe reziduuri decât o curățare clasică, manuală.

  1. Silk’n Pure

Saună facială cu aromaterapie

Perioada în care porii erau deschiși cu o saună improvizată și diferite tipuri de ceaiuri este îndepărtată. Îți propunem să testezi un aparat inovator cu aburi calzi și reci care vor ușura procesul de îngrijire al tenului, oferindu-i luminozitate și fermitate. În plus, poți adăuga uleiurile aromatice preferate pentru o sesiune de aromaterapie și relaxare, perfectă pentru anotimpul rece.

Silk’n Vital Steam

 

Aparat antirid

Cu efect imediat, cele 3 tipuri de tehnologie plasează Face Tite în topul must have al sezonului.

Descoperă mai multe aici:

 Silk’n Face Tite

 

Masaj facial? De 3 ori DA!

Atingând o temperatură maximă de 42⁰C, funcția de masaj cald îți deschide porii, tensiunea este eliberată și circulația este îmbunătățită.

Masajul rece, cu o temperatură care coboară la 6⁰C întinerește tenul și îi oferă echilibru și luminozitate. Ești pregătită pentru masaj?

Silk’n Skin Vivid

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să te abonezi la Newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile:

 

 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide