Epilator definitiv
Silk’n JEWEL XL 150.000

679 lei

Dacă doriți să îndepărtați părul nedorit de pe corp sau față, puteți alege raderea, epilarea cu epilatorul clasic sau epilarea cu ceară. Dar părul îndepărtat în acest fel tinde să crească destul de repede, iar pielea este adesea inflamată și iritată.

Descoperiți o abordare cu totul nouă pentru îndepărtarea părului: Silk’n Jewel. Acest dispozitiv de îndepărtare a părului utilizează lumină pulsată pentru a elimina părul nedorit – fără durere și fără disconfort.

  • Tehnologia Touch & Glide: îndepărtarea rapidă a părului datorită impulsurilor automate de lumină
  • Potrivit pentru întregul trup și față
  • 150.000 de impulsuri luminoase
  • Alegeți între 5 niveluri de energie
  • Viteză ajustabilă.
  • Senzor pentru determinarea culorii pielii intergrat
  • Poate fi folosit după bronzare (nivelul de energie 1)
  • Zonă de tratare: 3 cm²
  • Aplicație gratuită Silk’n pentru planificarea tratamentelor.

Acum disponibil si in magazinele:

 

Tehnologie HPL ™ patentată şi dovedită clinic

Tehnologia HPL ™ (Home Pulsed Light) este utilizată pentru a îndepărta părul nedorit de ani de zile – peste tot în lume. Tehnologia a făcut obiectul a numeroase studii clinice, iar dermatologii de vârf o văd ca o modalitate sigură, ușoară și eficientă de îndepărtare a părului într-un mediu obișnuit, casnic.

Tratamentul este recomandat de medici, dovedit clinic și brevetat și a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration) al Statelor Unite.

NOU: TEHNOLOGIA Touch&Glide pentru îndepărtarea RAPIDĂ a părului

Silk’n Jewel are un design complet diferit față de dispozitivele HPL asemănătoare de pe piață. Are un singur buton, pe care îl puteți utiliza pentru a porni/opri aparatul sau pentru a comuta la un alt nivel de putere. Acesta înseamnă că nu mai trebuie să apăsați un buton de impuls pentru a elibera un bliţ de lumină – ceea ce va face sesiunile de epilare mult mai rapide.

Pur și simplu plasaţi capătul dispozitivului în contact cu pielea și Jewel emite automat un impuls de lumină. Puteți alege să focalizați pe o zonă mică prin mutarea dispozitivului de la un punct la altul. Sau puteți lăsa dispozitivul să alunece într-o zonă mai mare, astfel încât să puteți termina procesul în câteva minute.

150.000 IMPULSURI DE  LUMINĂ PENTRU TRATAREA CORPULUI ȘI A FEŢEI

Cu Silk’n Jewel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costuri suplimentare, cum ar fi cartușele pentru lămpi. Acest lucru se datorează faptului că Jewel-ul stochează nu mai puțin de 150.000 de impulsuri luminoase – care vor dura un timp îndelungat. Ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să cumpărați cartușe de înlocuire.

Silk’n Jewel are cinci setări de putere, cel mai mic dintre acestea fiind nivelul 1. Aceste niveluri de putere sunt în legătură directă cu frecvenţa flash-urilor HPL ™.

Cu cât este mai mare nivelul de putere pe care îl alegeți, cu atât este mai eficient tratamentul. Când setați Silk’n Jewel la nivelul 1, dispozitivul emite un impuls de lumină pe secundă – fiind cel mai rapid nivel. Mai mult decât atât, acesta este un nivel potrivit pentru cazul în care v-aţi expus recent la soare. Când setați dispozitivul la nivelul 5, acesta emite un impuls lumină la fiecare 3,5 secunde. Acesta este cel mai eficient nivel și conduce la cele mai bune rezultate.

CINCI NIVELURI DE PUTERE ȘI VITEZĂ AJUSTABILĂ

Pielea noastră nu are aceeași culoare peste tot: unele părți ale corpului au o pigmentare naturală faţă de altele care sunt mai închise la culoare din cauza bronzului. Silk’n Jewel are un senzor de culoare pentru piele încorporat, care vă scanează pielea. Dacă pielea dvs. este prea închisă la culoare, dispozitivul nu emite un impuls de lumină la niveluri mai mari de putere.

În acest caz, puteți continua sesiunea de îndepărtare a părului prin trecerea la o setare mai mică. În plus, Silk’n Jewel are un mecanism de siguranță care vă protejează automat ochii. Dispozitivul va emite un bliţ numai dacă aplicatorul său este în contact direct cu pielea şi nu când este poziţionat în aer.

Nu uitați niciodată de o sesiune de epilat cu aplicația inteligentă Silk’n! Programați următoarea sesiune de epilare în aplicaţie iar aceasta vă va reaminti în mod automat când este timpul să efectuaţi o etapă nouă de epilare.

Acest lucru economisește timp și vă permite să vedeți rezultate mai rapide. Aplicația afișează, de asemenea, informații despre progresele dvs. de îndepărtare a părului – cum ar fi setările de energie pe care le-ați utilizat pe anumite zone ale corpului dvs. –

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide