NEWS
Ce vor femeile şi 4 idei de cadouri pentru ea
21.08.2018
„Marea întrebare, la care nu știu să răspund în ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este următoarea: Ce vrea de fapt o femeie?” (Sigmund Freud)

Pornind de la dilema lui Freud, noi putem spune că știm sigur că femeilor le place să se simtă frumoase. Și mai știm cât de dificil le este bărbaţilor să aleagă atunci când vine vorba de un cadou pentru EA. Fie că discutăm despre mama, iubita sau cea mai bună prietenă, atunci când apare ocazia să le surprindă cu un cadou, parcă toată inspiraţia o ia la goană.

Este momentul să vă liniştiţi pentru că ne-am gândit şi la voi. Astăzi vă ajutăm să o impresionaţi.

Am pregătit o listă cu 4 idei de cadouri care sperăm să te inspire, în funcţie de nevoile ei.

1. Aparat antirid

Poate ai auzit-o cum se plânge prin casă în legătură cu apariţia câtorva riduri, iar tu neputincios nu ai ştiut nici ce să spui, darămite ce să faci. Dacă s-a întâmplat asta este momentul să o surprinzi cu Silk’n Face Tite! Acum cu tehnologia revoluţionară anti-îmbătrânire şi serul cu acid hialuronic va putea să: reducă ridurile şi liniile fine, întindă pielea, întinerească fibrele de colagen şi elastină, dar şi să ridice contururile feţei. Partea cea mai bună? Toate aceste lucruri din confortul propriei locuinţe.

2. Oglindă cu iluminare

Suntem siguri că nu o dată ai văzut-o cum se plimbă prin casă cu oglinda în mână în căutarea luminii perfecte. Să nu mai vorbim despre faptul că asta se întâmplă cel mai des chiar atunci când tu te grăbeşti pentru că sunteţi în întârziere. Ştim toate aceste lucruri aşa că am venit şi cu soluţia – Silk’n MirrorLumi. Aceasta este o oglindă cu iluminare LED. O parte a oglinzii măreşte o singură dată, iar cealaltă parte de 5 ori, astfel este perfectă indiferent că are nevoie să îşi coafeze părul sau să lucreze la detaliile machiajului.

3. Epilator definitiv

Ştii cât de dureroasă este epilarea cu ceară, iar lama nu este o opţiune pentru o femeie ocupată. Acum intervi tu! Îi uşurezi munca şi o scapi de durere oferindu-i epilatorul definitiv Silk’n Satin Glow. Este potrivit pentru întregul corp, conţine 400.000 de impulsuri luminoase, are 5 niveluri de energie şi viteză reglabilă. Aparatul are un senzor pentru determinarea nuanţei pielii şi poate fi folosit chiar şi după plajă.

4. Aparat pentru masaj facial

Ea este mereu ocupată, munceşte în fiecare zi, are grijă de fiecare detaliu şi, poate ai dreptate, se stresează prea mult pentru ca totul să fie perfect. Dar momentele de relaxare? Aparatul pentru terapie caldă/ rece şi masaj facial Silk’n Skin Vivid este răspunsul la nevoia ei. Cu ajutorul lui va reuşi să: relaxeze muschii faciali, reducă liniile şi ridurile mai puţin vizibile, îndepărteze pungile de sub ochi, netezească pielea, iar nu în ultimul rând să reducă stresul acumulat pe perioada zilei.

Sperăm că am reuşit să eliminăm orice semn de întrebare la capitolul „cadoul perfect pentru ea”, dar indiferent ce alegi într-un final nu trebuie să uiţi câteva lucruri. O femeie cu adevărat fericită este cea care este preţuită pentru tot ceea ce face în fiecare zi, este cea care este iubită necondiţionat pentru tot ce se află frumos în interiorul ei.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să te abonezi la Newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile:

 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru. Mai multe

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionarea acestuia si pentru a va oferi o experienta personalizata in navigare, prin afisarea unui continut relevant. Prin apasarea butonului Accept, sunteti de-acord cu acest lucru.

Inchide